SON DAKİKA
Hava Durumu

Kastamonu Ağlı'da 6.897 m² arsa ve üzerindeki kargir ev yapılar icradan satılıktır (çoklu satış)

ilan.gov.tr’ de yer alan ilana göre, Kastamonu Ağlı'da 6.897 m² arsa ve üzerindeki kargir ev yapılar icradan satılıktır (çoklu satış)

Haber Giriş Tarihi: 01.01.2023 22:33
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.2023 22:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
Kastamonu Ağlı'da 6.897 m² arsa ve üzerindeki kargir ev yapılar icradan satılıktır (çoklu satış)

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :

1 NO'LU TAŞINMAZIN Özellikleri: Kastamonu İl, Ağlı İlçe, SELMANLI Mahalle/Köy, BALOĞLU MAH MEVKİİ Mevkii, 103 Ada, 5 Parsel, kargir ev ve ahşap ev ve ah. Sam. Ve iki adet ka. Ahır ve iki adet ahş. Ambar ve ar. vasfında Taşınmaz Ağlı Merkeze 10 km mesafede Ağlı Belediye sınırları dışında, Parsel köy yerleşim alanı dışında Kamu hizmetlerinden faydalanmakta, Taşınmaz % 8-10 eğimli olup, köy yoluna bitişiktir. Toprak tekstürü açısından killi-kumlu-tınlı toprak yapısına sahiptir, uzun yıllar tarım yapılması neticesinde toprak tekstür ve strüktürü tarım arazisi özelliğindedir. Sel, taşkın, heyelan, taban suyu taşlılık ve tuzluluk sorunu yoktur. Fiili durumda parsel ekili-dikili olmayıp hububat anızıyla kaplı vaziyettedir, üzerinde yapı, tesis ve ekonomik değeri olan ağaç bulunmamaktadır. Taşınmaz sulanabilir olmayıp kuru tarım arazisi vasfındadır.
İmar bilgisi: Taşınmaz Ağlı Belediyesi mücavir alan sınırları dışında kalmakta olup, alt yapı hizmetlerinden faydalanmamaktadır. 1/100.000 ölçekli Sinop-Kastamonu-Çankırı Çevre Düzeni Planında tarım alanında kalmaktadır. Kastamonu İl Özel İdare Müdürlüğü arşivinde yapılan incelemede Plansız Alanlar İmar Yönetmeliğine göre taşınmazın köy yerleşik alanı dışında kaldığı anlaşılmıştır.

İLANIN DETAYLARI İÇİN TIKLA ÖĞREN
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.