SON DAKİKA
Hava Durumu

Kar temizleme çalışmaları aralıksız sürüyor

Kestel Belediyesi, yoğun kar yağışının olduğu kırsal mahalle yollarının kapanmaması için kar temizleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bir taraftan karla mücadele devam ederken, bir taraftan da kar yağışının tadını çıkarmak isteyen vatandaşlar kırsal mahallelere akın ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 21.12.2021 18:00
Haber Güncellenme Tarihi: 21.12.2021 18:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
Kar temizleme çalışmaları aralıksız sürüyor

Bursa’nın dağ ilçelerinde devam eden kar yağışı Kestel ilçesinde de etkili oluyor. Kestel Belediyesi ekipleri ise, özellikle kırsal mahallelerde kar yağışının hayatı olumsuz etkilememesi için çalışmalarını sürdürüyor. Belediye ekipleri Osmaniye, Orhaniye, Sayfiye, Aksu, Lütfiye, Saitabat, Alaçam mahallelerine giden yollarda kar küreme ve tuzlama çalışması gerçekleştirdi. 15 personelden oluşan karla mücadele ekipleri 2 vardiya halinde, 24 saat süre ile ilçe genelinde görev yapıyor.

Kar yağışı Kestel’e çok yakıştı
Öte yandan ilçede kar yağışı sonrası kartpostallık manzaralar ortaya çıktı. Bazı vatandaşların bu eşsiz manzarayı görmek için dağ köylerine çıktığı görüldü. Özellikle Alaçam bölgesinde vatandaşlar kar topu oynayıp, kızaklarıyla kayarak, kar yağışının tadını çıkarttı. Bölgede kar yağışının bu akşam itibariyle etkisini kaybetmesi bekleniyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.