SON DAKİKA
Hava Durumu

İzmir Balçova'da 3+1 daire icradan satılıktır (1/2 hisseli çoklu satış)

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, İzmir Balçova'da 3+1 daire icradan satılıktır (1/2 hisseli çoklu satış)

Haber Giriş Tarihi: 24.08.2022 15:05
Haber Güncellenme Tarihi: 24.08.2022 15:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
İzmir Balçova'da 3+1 daire icradan satılıktır (1/2 hisseli çoklu satış)

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri : 1 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri İzmir İl, Balçova İlçe, 731 Ada, 123 Parsel, 3 Nolu Bağımsız Bölüm Taşınmazın imar durumu 1/1000 ölçekli uygulama imar planında, bitişik nizam, 4 katlı Hmax 12.80 mt yükseklikte, konut alanına rastlanmaktadır. Mer'i imar planı ve planlı alanlar yönetmelik hükümlerine tabidir.Parsele ait kadastral çap ve planı mahallinde zemine aplike edilerek, keşif mahallinde görülen kıymet takdirine konu taşınmazın parseli olduğu ve paftasına uygun olduğu anlaşılmıştır. Taşınmazın bulunduğu bölgede, belediye hizmetlerinden yararlanmakta, elektrik, su ve kanalizasyon şebeke hattı mevcuttur. Bakanlığın resmi gazetede yayınladığı tabloya göre 3/B yapı sınıfındadır.
114 m2 brüt alanlıdır. Antre+Hol, salon, mutfak, 3 oda, banyo, 2 balkondan oluşmaktadır. Bina betonarme yapı tarzında, zemin kat, 3 normal katlı, bina, genel giriş kapılı, genel giriş ve merdivenleri kaplamalı, daire, genel giriş kapılı, dış ve iç duvarları ile tavanları sıvalı ve badanalı,
iç ve dış doğramaları mevcut, iç piyes zeminleri kaplamalı, ıslak alanların zemini seramik duvarı fayans kaplı, vitrafiye ve arma türlü.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.