SON DAKİKA
Hava Durumu

İSTİKLAL MARŞI'NI GÜZEL OKUMAK İÇİN YARIŞTILAR

İstiklal Marşı'nın kabulünün 100. yılı münasebetiyle, Bakanlar Kurulu tarafından 2021 yılının "İstiklal Marşı Yılı" kabul edilmesi kapsamında iki kategoride yarışma düzenlendi. Koç Ortaokulu Konferans Salonu'ndaki yarışmaya katılan ortaokul ve liseli öğrenciler İstiklal Marşı'nı güzel okumak için yarıştılar.

Haber Giriş Tarihi: 01.03.2021 12:24
Haber Güncellenme Tarihi: 01.03.2021 12:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
İSTİKLAL MARŞI'NI GÜZEL OKUMAK İÇİN YARIŞTILAR

ÖZEL HABER:ERTAN ADANA

BİRİNCİ, İKİNCİ VE ÜÇÜNCÜ BELLİ OLDU 

 Ortaokullar Arası İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışmasında, Yusuf Ateş İmam Hatip Lisesi'nden Halime Nur Tuna 1'inci, Köprühisar Atatürk Ortaokulu'ndan Yüsra Karabulut 2'nci, Koç Ortaokulu'ndan Edanur Filiz 3'üncü seçildi. Liseler Arası İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışmasında ise ilk 3'ü paylaşan öğrenciler ve okulları şöyle: 1. Resul Can Bur (Yenişehir MTAL), 2. Ayşenur Sargın (Gevher Nesibe MTAL), 3. Berat Hatipoğlu (Ertuğrulgazi AL)

BELGELER TAKDİM EDİLDİ

Yenişehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz, yarışmaya katkı veren tüm yönetici ve jüri üyeleriyle, öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederek başarılarının devamını diledi. İki ayrı kategorideki yarışmalara katılan öğrencilere, yarışma sonunda katılım belgeleri takdim edildi. Bu arada Liseler Arası İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışmasında birinci gelen Resul Can Bur'un (Yenişehir MTAL) Bursa'da yapılacak olan yarışmada Yenişehir'i temsil edeceği açıklandı. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.