SON DAKİKA
Hava Durumu

İSMAİL AĞA'YA DUYGUSAL VEDA

Yenişehir Adliyesi'nde 40 yıl çalışan ve emekliye ayrılan Ağa, çalışma arkadaşlarıyla veda yemeği davetinde bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 10.06.2022 13:51
Haber Güncellenme Tarihi: 10.06.2022 13:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
İSMAİL AĞA'YA DUYGUSAL VEDA

"AĞA'YA DUYGUSAL VEDA"
Veda yemeğine Cumhuriyet Başsavcısı Seyda Korkmaz, Cumhuriyet Savcısı Rıdvan Kara, Cumhuriyet Savcısı Zehra Varol, Ceza Hâkimi Muhammed Önder, Ceza Hâkimi Seray Korkmaz, Hukuk Hâkimi Muhammet mücahit Kaya, Hukuk Hâkimi Tuğçe İnci ve Yenişehir Adliye personeli katıldı.
 
"HER ZAMAN DESTEK OLDU"
Açılış konuşmasını Hukuk Mahkemeleri Müdürü Yasemin Hamamcılar yaptı. Hamamcılar, "Bir Müdürden öte bir ağabey gibi fikirleri, tecrübe ve engin bilgileriyle bizlere yol göstermiş, hepinizin kalbini kazanmış olan müdürümüze çok teşekkürler ediyoruz" dedi.
 
"3 YIL BİRLİKTE ÇALIŞTIK"
Yenişehir Cumhuriyet Başsavcısı Seyda Korkmaz da "Kendisiyle 3 seneye yakın bir çalışma sürecimiz oldu. Ve kendisi her zaman için bizlere çok yardımcı olduğu için kendisine çok teşekkür ediyorum. Bu yüzden Allah ömrüne bereketler versin" diye konuştu.
 
"KENDİSİNİ UNUTMAYACAĞIZ"
Cumhuriyet Savcısı Rıdvan Kara ise "Kendisi birçok şeyi hak etti. Bu emekliliği de hak etti. Bizim için buruk bir durum. İnşallah bundan sonra da kendisi, ailesi ve sevenleri için daha güzel vakitler bulur. Bizim her zaman yanımızda, gönlümüzde bir ağabey, bir müdür, sevdiğimiz bir dost olarak kalmaya devam edecektir” dedi.
 
"GÖNLÜMDE HER DAİM YER EDERECEKSİNİZ"
Yenişehir Adliyesi İdari ve Yazı İşleri Müdürü İsmail Ağa da şunları kaydetti: "40 sene evvel bu göreve başladım. 40 sene geçti göz açıp kapayıncaya kadar ve artık yolun sonuna geldik. Benim gönlümde her daim yer edeceksiniz. Hepinize saygılarımı sunuyorum. Allah’a emanet olun."
 
 
Yenişehir Adliyesi İdari ve Yazı İşleri Müdürü İsmail Ağa 40 yıllık hizmet süresinin ardından emekliye ayrıldı. Ağa için düzenlenen veda yemeğinde duygusal anlar yaşandı. Veda yemeği davetine Yenişehir Cumhuriyet Başsavcısı Seyda Korkmaz, Cumhuriyet Savcısı Rıdvan Kara, Cumhuriyet Savcısı Zehra Varol, Ceza Hâkimi Muhammed Önder, Ceza Hâkimi Seray Korkmaz, Hukuk Hâkimi Muhammet mücahit Kaya, Hukuk Hâkimi Tuğçe İnci ve Yenişehir Adliye personeli katıldı.
Yenişehir adliyesinde 40 yıl çalışan ve tüm Yenişehirlilerin de yakından tanıyıp sevdiği İsmail Ağa'nın veda yemeği davetine Yenişehir adliyesinde görevli savcı, hâkim ve adliye personelinin yanı sıra Çanakkale, Bursa, Bilecik ve Yalova'dan da adliye personellerinin sürpriz katılımına sahne oldu.

"HEPİMİZİN KALBİNİ KAZANDI"
Yenişehir Adliyesi İdari ve Yazı İşleri Müdürü İsmail Ağa'nın adalet camiasındaki 40 yılı ve emekliği için tertip ettiği yemeğe, Cumhuriyet Savcıları, Yenişehir Ceza ve Hukuk hâkimleri, Yenişehir adliyesi personeli ve eşleri, cezaevi personeli, çevre il ve ilçelerden gelen bir dönem Yenişehir'de Ağa'yla birlikte çalışmış personelle emekli olmuş diğer çalışma arkadaşları da iştirak etti. Yaklaşık 100 kişinin katılımı ile gerçekleşen veda yemeğine Yenişehir Cumhuriyet Savcılarının konuşmalarıyla başlandı. Plaket ve çiçek sunumlarıyla devam eden gecede, İsmail Ağa da kendisi yapılan bu sürprizden dolayı geceyi tertipleyen, geceye katılan çalışma arkadaşlarına savcı ve hâkimlere teşekkür konuşması yaptı.
Veda yemeği davetinin açılış konuşmasını Yenişehir Adliyesi Hukuk Mahkemeleri Müdürü Yasemin Hamamcılar yaptı. "Bir Müdürden öte bir ağabey gibi fikirleri, tecrübe ve engin bilgileriyle bizlere yol göstermiş, hepinizin kalbini kazanmış olan müdürümüze çok teşekkürler ediyoruz" diyen Hamamcılar şunları söyledi: "Sayın avukatlarımız, Cezaevi personelimiz, değerli çalışma arkadaşlarım ve eşleri, uzaktan ve yakından bu yemeğe iştirak etmiş tüm Misafirlerimiz Yazı İşleri Müdürümüz İsmail Ağa ağabeyimizin emekliye ayrılması nedeniyle düzenlenen davetimize hoş geldiniz, şeref  verdiniz.  Hepinizi  saygı ve hürmetle selamlıyorum. Adliyemize 40 yıl hizmet vermiş, bütün çalışma arkadaşlarını kendi  kardeşi gibi benimseyip sevmiş, sevinçlerine ortak olmuş, fikirleri, tecrübe ve engin bilgileri ile bizlere yol göstermiş, hepinizin kalbini kazanmış olan müdürümüze kendim de bir Yenişehirli olarak hem Yenişehir olarak hem adliyemiz adına çok teşekkürler ediyoruz. Hakkını helal etmesini istiyoruz… Müdürümüze sağlıklı ve mutluluk dolu bir emeklilik hayatı geçirmesini diliyor saygılar sunuyorum."

"BİZLERE ÇOK YARDIMCI OLDU"
Yenişehir Cumhuriyet Başsavcısı Seyda Korkmaz, davete katılanlara hitaben yaptığı konuşmada şunları kaydetti: “Sayın meslektaşlarım, değerli çalışma arkadaşlarım, çok kıymetli misafirler, bugün müdürümüz İsmail Ağa için düzenlenen veda yemeği için toplanmış bulunmaktayız. Bunu bir veda yemeği veya emeklilik yemeği olarak adlandıramıyorum. Kendisiyle 3 seneye yakın bir çalışma sürecimiz oldu ve her zaman için bizlere çok yardımcı olduğu için kendisine çok teşekkür ediyorum. Bu yüzden Allah ömrüne bereketler versin."

"MÜDÜRÜMÜZ ÖZEL BİR İNSAN"
Yenişehir Cumhuriyet Savcısı Rıdvan Kara ise şunları söyledi: "Sayın hâkim, savcı, avukat ve meslektaşlarım, Yenişehir Adliyesi'nin eski ve yeni mevcut müdür ve katip personeli, cezaevi personeli ve değerli misafirlerimiz. Bugün mesleğinin 40 yılını tamamlamış olan çok değerli müdürümüz, benim açımdan sadece müdür değil aynı zamanda bir ağabey olan İsmail Ağa müdürümüzün emekliliğinin veda yemeğinde toplandık. Kendisinden biz çok yardım gördük. Kendisi çok özel bir insan. Bu emekliliği de hak etti. İnşallah yolunuz açık olur müdürümün. Her şey için çok teşekkür ederiz, Allah'a emanet olun."

"HAYIRLI, SAĞLIKLI ÖMÜRLER DİLİYORUM"
Yenişehir Adliyesi  İdari ve Yazı İşleri Müdürü İsmail Ağa da kendisi için tertip edilen gecede yapılan konuşmalar, plaket ve çiçek sunumundan sonra çalışma arkadaşlarına ve amirlerine hitaben yaptığı teşekkür konuşmasında şunları söyledi: "Sayın cumhuriyet savcılarım, adliyemizin, cezaevimizin güzide mensupları çalışma arkadaşlarım, kardeşlerim emekli duayen avukatımız Zühtü Abim ve diğer çalışma arkadaşlarımın amirlerimin eşleri. Benim için tertiplenmiş bu anlamlı bu geceye teşrifleriniz beni ziyadesiyle memnun etti. Çok da duygulandım. Benim için Yalova’dan, Bursa’dan, Bilecik’ten, Pazaryeri’nden gelen, Çanakkale’den gelmekte olan kardeşimiz var. Hepinizi çok seviyorum. Hepiniz iyi ki varsınız. Allah hepinize hayırlı, sağlıklı ömürler ihsan etsin. Ben de sizin gibi böyle gençtim. 40 sene evvel bu göreve başladım. 40 sene geçti göz açıp kapayıncaya kadar. Ama benim gönlümde  her daim yer edeceksiniz. Allah hepimize hayırlı ömürler versin. Beraber çalıştığımız meslek büyüklerim, ahirete intikal edenleri de, burada rahmet minnet ve hayırla yâd ediyorum. Hepinize saygılarımı sunuyorum. Allah’a emanet olun. Hayırlı günler. Benim için temennilerde ve güzel dileklerle amirlerimin ve burada bulunanların hislerine tercüman olan Sayın Cumhuriyet Savcılarıma ve açılış konuşmasını yapan müdire hanım kardeşime hassaten ve hususeten hepinizin huzurunda ayrıca teşekkür ediyorum."
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.