SON DAKİKA
Hava Durumu

İnegöl Okyanus Fen ve Anadolu Lisesi koridorlarında bilim rüzgarı

Özel İnegöl Okyanus Koleji Anadolu ve Fen Lisesi Fen grubu öğretmenlerinin ve öğrencilerin ortak çalışmasıyla Okyanus koridorları Fen Sokağına dönüştürüldü.

Haber Giriş Tarihi: 23.02.2018 12:37
Haber Güncellenme Tarihi: 23.02.2018 12:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
İnegöl Okyanus Fen ve Anadolu  Lisesi koridorlarında bilim rüzgarı

“Fen Sokağı” etkinliği öğrenciler ve veliler tarafından büyük ilgi gördü. Bu çalışma İnegöl Okyanus Koleji öğrencilerine eğlenceli bir öğrenim, güzel bir motivasyon oldu.




Özel İnegöl Okyanus Koleji Müdürlerinin ve öğretmenlerinin katılımlarıyla gerçekleşen Fon Sokağı açılışında Özel İnegöl Okyanus Koleji Anadolu ve Fen Lisesi  Müdürü sayın Mehmet BAŞTÜRK yaptığı konuşmada; “Fen Bilimleri soyut ve teorik bilgilerden ibaret değildir. Fen Sokağı, fen bilimleri ile yaşamın iç içe olduğunu göstermeye çalıştığımız bir adım oldu.




Bu adımda İnegöl Okyanus koleji Fen Sokağı ile doğa kurallarının işleyişlerini somut bir hale getirip görsel anlamda işleyerek öğrencilerin çevreye duyarlı birer birey olarak yetişmesini sağlamak istedik bunla birlikte öğrencilerimizin fen bilimleri dersine karşı duyarlılığını sağlamak öncelikli hedefimizdir.



Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize yapmış oldukları çalışmalardan dolayı tebrik ve teşekkür ediyorum , bundan sonrada bu tür etkinlikler kolejimizde artarak devam edecektir. Konuşmamı Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün bir sözüyle tamamlamak istiyorum Hayatta En Hakiki Mürşit İlimdir Fendir” dedi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.