SON DAKİKA
Hava Durumu

Hızlı tren yenilikler getirecek

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, " Osmaneli'nin geleceğini Yenişehir-Bursa YHT hattı belirleyecek. Hızlı tren, yenilikleri de beraberinde getirecek." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 27.01.2021 11:00
Haber Güncellenme Tarihi: 27.01.2021 11:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
Hızlı tren yenilikler getirecek

özel haber:MUSTAFA EFE 

"OLUMLULUĞUNU HERKES GÖRECEK" 


Başkan Şahin; "Yapılmakta olan Osmaneli-Yenişehir-Bursa ve sonrası Gemlik, Bandırma-Balıkesir-İzmir YHT hattı ile tam bir lojistik merkezi oluyoruz. Proje tamamlandığında hem Ankara-Bursa hem de Bursa-İstanbul yaklaşık 2 saat 15 dakika olacak. Projenin tamamlanmasıyla 3 milyon Bursalı hızlı tren konforuna ve hızına kavuşacak.  Halk ve sanayicisi yoğun bir şekilde YHT'dan yararlanacak. Olumluluğunu herkes görecek" şeklinde konuştu. 

"DESTEĞE HER ZAMAN HAZIRIZ"

Başkan Aydın; " Yapılacak olan yüksek hızlı tren hattının İlimiz ve ilçemiz için hayırlı olmasını diliyorum. Projenin hayata geçmesi adına Yenişehir Belediyesinin desteğini esirgemeyeceğinden kimsenin şüphesi olmasın.  Bandırma, Bursa, Yenişehir, Osmaneli Hızlı Tren İhalesi Kapsamında Yenişehir’e büyük katkı sağlayacak olan projenin hayata geçirilmesi, ihalesinin gerçekleşmesi ile çalışmaların bu aşamaya gelmesini sağlayan, her zaman destekçi olan her bir kişiye teşekkür ediyorum. Bu proje güzel sonuçlar doğuracak." ifadelerini kullandı. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.