SON DAKİKA
Hava Durumu

Gelecek Partisi Bursa İl Başkanı Alpaslan Yıldız: "Hiç bir sorun çözümsüz değil"

Gelecek Partisi İl Başkanı Yıldız, Yenişehir'de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Yıldız, "Sorunları partimizin iktidarında biz çözeriz" dedi

Haber Giriş Tarihi: 11.09.2021 16:17
Haber Güncellenme Tarihi: 11.09.2021 16:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
Gelecek Partisi Bursa İl Başkanı Alpaslan Yıldız: "Hiç bir sorun çözümsüz değil"

"SORUNLARI BİLİYORUZ"
Gelecek Partisi Bursa İl Başkanı Alpaslan Yıldız, Yenişehir'de esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. İlçe ziyaretleri kapsamında Yenişehir'e gelen Yıldız, partisinin Yenişehir İlçe Başkanı Cebrail Karabulut'la pazar yerini gezdi. Pazarcı esnafı ve alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet eden Yıldız, "Esnaf ve vatandaşlarımızla dertleştik, Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu'nun selamlarını ilettik. Sorunları ve beklentileri biliyoruz" dedi.

 "GELİŞİME AÇIK BİR İLÇE"
Yenişehir'in potansiyeli ve coğrafi konumu bakımından gelişime açık bir ilçe olduğunu vurgulayan Yıldız, ilçenin önündeki sorunların çözüme kavuşturulması için gayretli bir iktidara ihtiyaç olduğunu anlattı. İlçenin tarımsal pazarlamadan sanayileşmeye, ulaşımdan işsizliğe kadar birçok alanda sorunları bulunduğuna işaret eden Yıldız, "İlçe sakinleri bu sorunlara bir an önce çözüm bulunmasını bekliyor" diye konuştu.

 "PARTİMİZE TEVECCÜH VAR"
Gelecek Partisi İl Başkanı Yıldız, vatandaşların partilerine olan ilgisinin arttığını anlattı. Yıldız şunları kaydetti: "İktidar partisinin milletvekillerinin sorunları çözmeleri çözemiyorlarsa Yenişehirlilerden özür dilemeleri gerekir. Gelecek Partisi iktidarında sorunları biz çözeriz" dedi. Ziyaret sonrası izlenimlerini paylaşan Yıldız, "Vatandaşlarımızın Genel Başkanımız Sayın Davutoğlu'na ve partimize olan teveccühlerini görüyoruz."

 
 
 
 
 
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.