SON DAKİKA
Hava Durumu

Esnaf simide zam istedi! Başkandan tokat gibi cevap

Edirne’de simit fırınları Edirne Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği’ne (EDESOB) zam talebi başvurusunda bulundu. Birlik Başkanı Kemal Cingöz, üretim maliyetlerinin stabil gittiğini ve fiyatlarda oturuşma olduğunu ifade ederek, “Biz hem esnafı koruyup kollayacağız hem de sokaktaki vatandaşı” açıklamasında bulundu. Cingöz, 100 gram simidin 5 TL’den satılmasının mümkün olmadığı

Haber Giriş Tarihi: 04.08.2022 13:33
Haber Güncellenme Tarihi: 04.08.2022 13:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
Esnaf simide zam istedi! Başkandan tokat gibi cevap

Esnaftan gelen zam tekliflerinin tamamını değerlendirdiklerini belirten Birlik Başkanı Kemal Cingöz, yapılan incelemeler ve araştırmalar neticesinde uygun görülen tekliflerin değerlendirildiğini uygun görülmeyen tekliflerin ise reddedildiğini anlattı.

MALİYETLER 1 AYDIR STABİL

Edirne’de simit fırını işletmelerinden 1 TL’lik zam teklifi geldiğini açıklayan Cingöz, simidin üretim maliyetlerinin yaklaşık 1 aydır stabil gittiğine vurgu yaparak, zam teklifini reddettiklerini söyledi. Cingöz, 100 gram simidin 5 TL’den satılmasının mümkün olmadığını belirtti.

Birliğe gelen her talebi onaylamalarının söz konusu olmadığının altını çizen Cingöz, “Biz noter makamı değiliz. Buraya gelen her talebi geldiği gibi onaylayalım. Biz hem esnafı koruyup kollayacağız hem de sokaktaki vatandaşı. Bizim asli görevimiz bu” açıklamasında bulundu. (İHA)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.