SON DAKİKA
Hava Durumu

Eski Bakan Çelik “Bursaspor Süper Lig’e çıkacak!”

Genel Merkezi Bursa’da bulunan TR-Düşünce Kulübü’nün geleneksel kahvaltılı sohbet toplantısının bu ay ki konuğu, Türk siyasetinin önemliismi eski bakan Faruk Çelik’ti.

Haber Giriş Tarihi: 20.08.2022 13:42
Haber Güncellenme Tarihi: 20.08.2022 13:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
Eski Bakan Çelik “Bursaspor Süper Lig’e çıkacak!”

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin kuruluşundan bugüne, teşkilat yönetimlerinde ve TBMM’de önemli görevler üstlenen, yakın geçmişte Çalışma ve Sosyal Güvenlik ile Gıda Tarım-Hayvancılık bakanlığı yapan Çelik, samimi ortamda geçen buluşmada, kent ve ülke gündemine dair önemli açıklamalarda bulundu.
Hükümetin ülkedeki özellikle ekonomi kaynaklı sıkıntıların giderilmesine yönelik yaptığı hamlelerin, aldığı tedbirlerin etkisini göstermeye başladığını belirtti. Toplumun tüm kesimlerini rahatlatacak bu uygulamaların devam edeceğini söyledi.
TR-Düşünce Kulübü yönetim kurulu üyeleri ve gazetecilerin sorularını da cevaplandıran Faruk Çelik, Bursaspor’la ilgili dikkat çekici yorumlar da yaptı.
Bursa’da gittiği her yerde kendisine Bursaspor’un sorulduğunu hatırlatan tecrübeli siyasetçi, bu konuda şunları söyledi:
 “Bursa’nın markasıdır Bursaspor, maalesef yüzeysel yaklaşımlarla bu hale getirildi. Bir bütüncül yaklaşım Bursa olarak konu ele alınmadığı için kulüp bu hale geldi. Bursa’yı yönetenler hangi düzeyde olursa olsun,  bunda herkes sorumlu. Sahip çıkma noktasında bir masa etrafında toplanılsa Bursaspor’un ne borcu kalır ne sorunu… Bursaspor meselesi bireylerin halledebileceği bir iş değilama birlikte halledelim denilirse çok kolay bir iş. Bugünkü tablo Bursaspor’a yakışmıyor, buradan bir an önce çıkması gerekiyor. İnşallah bu sezon birinci lige oradan da süper lige yeniden çıkaracak bir anlayış artık acı tecrübeden sonra yürürlüğe girmeli diyorum. Bu konu valinin, belediye başkanları, milletvekillerinin, tüm sanayicilerin, iş insanlarının, sivil toplum kuruluşlarının sorumluluğundadır. Her yerden bir temsilci alınarak bir masa etrafından bu işi çözmemiz gerekiyor.”
Toplantıda,TR-Düşünce Kulübü’nün çalışmaları ve hedefleriyle ilgili kısa bir bilgilendirme yapan Genel Başkanı Ercan Yakut, katılımından dolayı eski Bakan Faruk Çelik’e teşekkür ederek, derneğin rozetini taktı ve onursal üyesi ilan etti.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.