SON DAKİKA
Hava Durumu

Erzurum-Yakutiye'de 3+1 mesken icradan satılık

ilan.gov.tr’ de yer alan ilana göre, Erzurum-Yakutiye'de 3+1 mesken icradan satılık

Haber Giriş Tarihi: 01.12.2022 16:54
Haber Güncellenme Tarihi: 01.12.2022 16:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
Erzurum-Yakutiye'de 3+1 mesken icradan satılık

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :
1 NO'LU TAŞINMAZIN
Tapu Kaydı Erzurum İli, Yakutiye İlçesi, GEZ Mahallesi, 264 Ada, 3 Parsel, 18 Nolu Bağımsız Bölüm mesken nitelikli taşınmaz.
Özellikleri Satışa konu taşınmaz Yakutiye ilçesi sınırlarında yer almakta olup, belediyenin tüm hizmetlerinden faydalanmaktadır. Ana taşınmaz 702,12 m2 yüzölçümlü olup, bir apartman binasıdır. Ana taşınmaz, bodrum+zemin+6 normal katlı yapıdan oluşmaktadır. Satışa konu taşınmaz, ana taşınmazın 2. katında olup 18 nolu dairedir.
Mimari projesine göre mesken vasfındadır. Net 120,10 m2 alana sahiptir. Taşınmazın bulunduğu bölgede yerleşkeler tamamlanmıştır. Taşınmazın yakınlarında bulunan adalarda günlük ihtiyaçlar için tercih edilen ticari işletmeler ile mağaza, ofis, yedek araç ve ev tipi ürünlerin satıldığı işyerleri mevcuttur. Bu işletmeler yürüme mesafesindedir. Taşınmaz, ticaretin yoğun yapıldığı 1. Kazım Karabekir caddesinin hemen 70 metre kuzeydoğusunda yer almaktadır. Şehir merkezinde yer aldığından, resmi kurumların geneline, bankaların ve süpermarketlerin yer aldığı Gürcükapı caddesine, tarihi ve gezinti alanı olan Cumhuriyet caddesine, İnönü ve Tatbikat İlköğretim Okulları ve Gazi Ahmet Muhtar Paşa Ortaokuluna yürüme mesafesindedir.

İLANIN DETAYLARI İÇİN TIKLA ÖĞREN 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.