SON DAKİKA
Hava Durumu

Düzce'de deprem!

Son dakika haberine göre İstanbul ve çevre illerde hissedilen şiddetli bir deprem meydana geldi. AFAD depremin merkez üssünün Düzce olduğunu ve büyüklüğünün 5.0 olduğunu duyurdu. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Düzce Valisi Cevdet Atay'dan deprem sonrası ilk açıklama geldi.

Haber Giriş Tarihi: 17.11.2021 16:14
Haber Güncellenme Tarihi: 17.11.2021 16:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
Düzce'de deprem!

Düzce'de deprem meydana geldi. Başta İstanbul olmak üzere çok sayıda ilde hissedilen deprem panik yarattı. AFAD depremin büyüklüğünü 5.0 Kandilli Rasathanesi ise 5.2 olarak duyurdu. Depremin merkez üssünü AFAD Düzce merkez olarak açıklarken, Kandilli Rasathanesi ise Yayakbaşı olduğunu belirtti.
 

BAKAN SOYLU: GEÇMİŞ OLSUN

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu deprem sonrası yaptığı açıklamada "Düzce’de, saat 15.40'ta gerçekleşen 5,0 büyüklüğünde depremin ardından Valiliğimiz, AFAD ve 112 ekiplerine ulaşan herhangi bir olumsuz durum bulunmamaktadır. Gelişmelere göre kamuoyu, Valiliğimiz tarafından bilgilendirilecektir. Düzcemize ve hemşehrilerimize geçmiş olsun." ifadelerini kullandı.
 

DÜZCE VALİSİNDEN AÇIKLAMA

Deprem sonrası Düzce Valisi Cevdet Atay, yaptığı açıklamada "Şu ana kadar olumsuz bir ihbar ulaşmadı" ifadelerini kullandı.

duzce deprem

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.