SON DAKİKA
Hava Durumu

DEVA Partisi Bursa İl Başkanı Serkan Özgöz: "VATANDAŞIMIZ MUTLU DEĞİL"

DEVA Partisi Bursa İl Başkanlığı Ramazan Ayı Etkinliklerini Yenişehir'de sürdürdü.

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2022 14:54
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2022 15:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
DEVA Partisi Bursa İl Başkanı Serkan Özgöz: "VATANDAŞIMIZ MUTLU DEĞİL"

DEVA Partisi Bursa İl Teşkilatı, ramazan ayı etkinliklerini sürdürüyor. Bursa İl Başkanı Serkan Özgöz ve yönetim kurulu üyeleri önceki gün Yenişehir'e gelerek Hatuniye Camisi karşısında lokma ikramı yaptı ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan İl Başkanı Serkan Özgöz ve İlçe Başkanı Çetin Şen, partinin çalışmalarını anlattılar.
Ramazan boyunca her gün gerçekleştirilen etkinliklerde vatandaşlarının dertlerini dinleyerek, deva olacak çözüm önerilerini dile getirdiklerini söyleyen Özgöz, "DEVA Partisi olarak Bursa teşkilatları aynı zamanda katıldığımız sivil toplum kuruluşları tarafından düzenlenen programlar ve farklı mahallelerde yaptığımız ziyaretlerle Bursa halkı ile iç içe, gönül gönüle çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

Özgöz açıklamalarını şöyle sürdürdü: "Yapılan ziyaretler ve etkinliklerde Genel Başkanımız Ali Babacan ve partiye olan teveccüh bizlere güç veriyor. Mübarek ramazan ayının bereketini, coşkusunu paylaşmak ve yaşatmak amacıyla Bursa ile buluşacağımız etkinlikler organize ettik. Bu organizasyonları da tüm teşkilat mensuplarımız ile birlikte gerçekleştirerek her an sahada vatandaşlarımızın dertlerine kulak vererek, çözüm önerilerimizi anlatarak icra ediyoruz. Bundan sonraki süreçte de 'Bursa'nın DEVA'sı her gün sahada!' sloganıyla çalışmalarımızı sürdürecek, bugün olduğu gibi yarın da hemşehrilerimizle bir arada olacağız. Bu vesile ile tekrar tüm hemşehrilerimizin sağlık, bereket huzur içinde bu mübarek ayı geçirmelerini diliyorum."








 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.