SON DAKİKA
Hava Durumu

DAĞDER’in gençleri kardeşlerini unutmadı

Bursa’nın en büyük sivil toplum kuruluşu DAĞDER’in gençleri kardeşlerini unutmadı.

Haber Giriş Tarihi: 25.11.2021 15:16
Haber Güncellenme Tarihi: 25.11.2021 15:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
DAĞDER’in gençleri kardeşlerini unutmadı

DAĞDER Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Koçak ve Yöneticileri Sağlim Doğrul ile Yunus Aydemir’in Dağ Yöresi’nde okuyan öğrenciler için başlattıkları kampanya ile minik yüreklere mont, parka, bot, elbise, kırtasiye yardımı yapıldı. Yardımlar gençler tarafından okullara götürülerek ailelere teslim edildi. Bursa’da Ramazan Koçak başkanlığındaki DAĞ-DER Gençlik Kolları, soğuk kış günlerinde yürekleri ısıtacak davranışta bulundu.

Yardımlaşmayı kendilerine görev edinen gençler, gelen talep doğrultusunda 50’şer bot, mont ve bereyi Orhaneli ve Büyükorhan’da dağıtımını gerçekleştirdi.  Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Koçak, çocukların bugünün yarını, yarının umudu olduğunu belirterek 4 yıldır sürdürdükleri ‘Çocuklar Üşümesin’ projesinde hayırseverlerin ve Deniz Feneri Derneği ile birlikte yaptıkları işbirliği ile çocukları ısıttı. Kendilerine gelen 10 adet bot ve mont talebine 50’şer bot, mont ve bere olarak cevap verdiklerini belirten Başkan Koçak, “Ağabey ve ablaları olarak onları bu kış gününde unutmadık. Yeni kıyafetler onları soğuklardan koruyacak. Bu konuda herkes destek olmalı ve herkes elini taşın altına koymalı” diye konuştu.

DAĞDER Genç sosyal medyasında; “Dağder Gençlik kolları olarak 4 Yıldır Sürdürdüğümüz “Çocuklar Üşümesin” Projemizi Hayırseverlerimiz ve Deniz Feneri Derneği ile Birlikte Büyükorhan ve Orhaneli de Gerçekleştirdik Emeği Geçen Değerli Ağabeylerimiz ve Ablalarımıza Teşekkür Ederiz…” ifadeleri kullanıldı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.