SON DAKİKA
Hava Durumu

Çiçeközü'nün sorunları mercek altında

Büyükşehir Belediyesi'nden gelen bir grup yetkili, Yenişehir Çiçeközü Köyü'ndeki sorunları tespit etti.

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2021 15:18
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2021 15:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
Çiçeközü'nün sorunları mercek altında

"ÇİÇEKÖZÜ'NÜN TALEPLERİ DEĞERLENDİRİLECEK"
Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden Yenişehir'e Çiçeközü Köyü'ne gelen konuk heyet köyün sorunları ve taleplerini saptadı. Köy Muhtarı Nizamettin Filiz, köyün altyapı sorununun yanı sıra çevre köylerle bağlantı yolunun düzenlenmesini ve eski okul binasından kalan arsaya Sağlık Yaşam merkezi kurulmasını istediklerini ifade etti. Muhtar Filiz ve azaları dinleyen heyet üyeleri not alarak taleplerin titizlikle değerlendirileceğini belirttiler.



"BÜYÜKEHİR BAŞKANI'MIZ AKTAŞ'A TEŞEKKÜR EDERİZ"
Konuk heyetin çalışmasından son derece memnun kaldıklarını söyleyen Muhtar Filiz, "Büyükşehir Belediye Başkanı'mız Sayın Alinur Aktaş'ın görevlendirmesiyle köyümüzün sıkıntı ve taleplerini dinleyip  iletmek üzere gelen Büyükşehir Belediyesi Arıtma Tesisleri Daire Başkanı Alaattin Güngördü'ye,  Elk. Lab. Şube Müdürü Ahmet Hüsamettin Ede'ye, Zabıta Müdürü Zeki Demirtaş'a  ve YENÇİDER yönetimine köyüm adına teşekkür ederim" dedi.



Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, Yenişehir'e gelerek Çiçeközü Köyü'nde inceleme yaptılar. Yetkililer, Köy Muhtarı Nizamettin Filiz'den köyün eksiklerine yönelik bilgi aldılar.

     Çiçeközü Muhtarı Nizamettin Filiz, köyün en büyük sorununun altyapıda olduğunu belirtti. 30-35 yıldan bu yana altyapıda herhangi bir yenileme çalışması yapıldığını anlatan Filiz, Kanalizasyon hattında zaman zaman göçükler oluşurken, içme suyu hattının olduğu bölgelerde hatlarda kırılmalar oluyor" dedi.



     Artık kullanılmayan okul yerinde Sağlıklı Yaşam Parkı kurulmasını isteyen Muhtar Filiz, komşu köy Karaamca ile ulaşımı sağlayan bağlantı yolunun düzenlenmesini de istedi. Muhtar Filiz, "3,5 kilometre uzunluğundaki bağlantı yolunun düzenlenmesini talep ediyoruz. Güzergâh üzerinde bir de köprü bulunuyor. Üçok Deresi üzerindeki bu köprü oldukça eskidi ve ihtiyaca cevap vermiyor. Yenilenmesini istiyoruz. Köprünün bulunduğu bu güzergâhtan Karaamca'nın yanı sıra çevre köyler Günece, Gökçesu ve Bilecik'e bağlı Abadiye Köyü de yararlanıyor" dedi.

     Konuk heyet not alarak sorunların çözümüne yönelik girişimler yapılacağını kaydetti.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.