SON DAKİKA
Hava Durumu

ÇAKI GİBİ ASKER OLDULAR

Yenişehir Garnizon Komutanlığı tarafından düzenlenen etkinlikle engelli gençler bir günlük askerlik yapmak imkânı buldular.

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2022 13:12
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2022 13:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
ÇAKI GİBİ ASKER OLDULAR

TEMSİLİ AKSERLİK YEMİN TÖRENİ
Yenişehir Kaymakamı Rahmi Köse, Garnizon Komutanı Albay Kadri Bahtiyar, Belediye Başkanı Davut Aydın, daire amirleri ve yöneticiler, engelli gençlerin 1 günlük askerlik görevlerini ardından Temsili Askerlik Yemin Töreni'ne katıldılar.

 

VATANİ GÖREVLERİNİ TAMAMLADILAR
Garnizon Komutanlığı'nda düzenlenen törende engelli gençlerin aileleri de hazır bulundular. Temsili görevlerini tamamlayan engelli gençler düzenlenen yemin töreninde, ettikleri yeminle vatani görevlerini tamamladılar.


 
TEZKERE MUTLULUĞU YAŞADILAR
Yemin Töreni'nin ardından, Yenişehirli yöneticiler ve davetliler tarafından Mehmetçiklere terhis belgeleri ve hediyeleri verildi. Engelli gençler bir gün temsili askerlik yaparak tezkere almanın mutluluğunu yaşarken, Hava Kuvvetleri personeli tarafından paraşüt gösterisi yapıldı.



10-16 Mayıs Engelliler Haftası faaliyetleri kapsamında Yenişehir Garnizon Komutanlığı tarafından tertip edilen etkinlikle engelli vatandaşlara bir günlük askerlik yapma imkânı sağlandı. 
    Temsili görevlerini tamamlayan engelli gençler düzenlenen yemin töreninde, ettikleri yeminle vatani görevlerini tamamladılar. Kaymakam Rahmi Köse ve ilçe protokolünün katıldığı “Temsili Askerlik Yemin Töreni"nin ardından, Kaymakam Köse ve törene katılan diğer davetliler tarafından Mehmetçiklere terhis belgeleri ve hediyeleri verildi. Engelli gençler bir gün temsili askerlik yaparak tezkere almanın mutluluğunu yaşarken, törenin sonunda Hava Kuvvetleri personeli tarafından paraşüt gösterisi yapıldı.



 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.