SON DAKİKA
Hava Durumu

BÜYÜKŞEHİR'DEN YENİŞEHİR'E HİBE OTOBÜS GELİYOR

Yenişehir Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Davut Aydın başkanlığında toplandı. Başkan Aydın, Polis Merkezi'nce kullanılan ve bir süre önce boşaltılan binanın belediyeye tahsis edileceğini ve Büyükşehir Belediyesi'nin ilçeye bir otobüs hibe ettiğini bildirdi.

Haber Giriş Tarihi: 05.03.2021 11:45
Haber Güncellenme Tarihi: 05.03.2021 11:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
BÜYÜKŞEHİR'DEN YENİŞEHİR'E HİBE OTOBÜS GELİYOR

ÖZEL HABER:ERTAN ADANA

"KÖY YERLEŞİM PLANLARI DÜZENLENECEK"


     Belediye Başkanı Davut Aydın başkanlığında toplanan Yenişehir Belediye Meclisi'nde 2 gündem maddesi ele alındı. Gündemin 1'inci maddesindeki, Çiçeközü, Demirboğa, Orhaniye, Karasıl ve Mahmudiye mahallelerinde 442/3367 Sayılı Köy Kanununa göre onaylı köy yerleşim planlarının Kırsal Yerleşim Alanı kapsamında değerlendirilmesi konusu ele alındı. Yapılan oylamada gündemin 1'inci maddesi İmar Komisyonu'na havale edildi. Cuma günü (Bugün) tekrar toplanacak Belediye Meclisi, İmar Komisyonu'nun hazırlayacağı raporu görüşecek. 

"BÜYÜKŞEHİR'DEN HİBE OTOBÜS GELİYOR"

     Gündemin 2'nci maddesinde Büyükşehir Belediyesi'nin hibe ettiği otobüsün teslim alınması görüşüldü. Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile görüştüğünü ve bir otobüs hibe edilmesini sağladığını anlatan Başkan Aydın, "Şu an otobüs Bursa'da hazırlanıyor. 2007 model iyi bir araç. Koltuklarının değiştirilmesiyle 56 kişilik kapasiteye ulaşabilecek. Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş'a, Yenişehir halkı adına çok teşekkür ediyorum" dedi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.