SON DAKİKA
Hava Durumu

BÜYÜKŞEHİR'DEN ALTYAPI SORUNUNA KÖKLÜ ÇÖZÜM

Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı BUSKİ tarafından Yenişehir Çiçeközü Köyü'nde içme suyu ve kanalizasyon hattı çalışmalarında ilk kazma vuruldu.

Haber Giriş Tarihi: 22.11.2022 11:59
Haber Güncellenme Tarihi: 22.11.2022 11:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
BÜYÜKŞEHİR'DEN ALTYAPI SORUNUNA KÖKLÜ ÇÖZÜM

ALTYAPI YENİLENİYOR

Önceki hafta köye gelerek son hazırlıklarını yapan Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı BUSKİ ekipleri, köydeki altyapı projesini gerçekleştirmek için ilk kazmayı vurdular. Altyapı projesi kapsamında 10 kilometre uzunluğunda içme suyu, 8 kilometre uzunluğunda ise kanalizasyon şebekesi döşenmesi hedefleniyor.
 
KURBAN KESEREK BAŞLANDI

Köydeki altyapının yetersiz kaldığını ve değiştirilmesi için bir süredir girişimlerde bulunduklarını hatırlatan Muhtar Nizamettin Filiz, "Köyümüz için yeni bir hizmete daha başlayabilmenin sevincindeyiz. Sayın müdürlerimiz, kontrol mühendislerimiz, firma yetkilileri ve köy sakinlerimizle birlikte kurban keserek ilk kazmayı vurduk" dedi.
 
EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

Muhtar Filiz, "Bizlerden desteklerini esirgemeyen başta Büyükşehir Belediye Başkanı'mız Sayın Alinur Aktaş'a, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Süleyman Çelik ve milletvekillerimize AK Parti İlçe Başkanı Fikret Hatipoğlu'na, BUSKİ Genel Müdürü Güngör Gülenç'e, Genel Müdür Yardımcısı Devrim İzgi'ye, Daire Başkanı Sadettin Topcan'a, Yenişehir Şube Müdürlüğü yetkililerine ve emeği geçenlere teşekkür ederim" dedi.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.