SON DAKİKA
Hava Durumu

BUSKİ yetkililerinden Çiçeközü'ne ziyaret

Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürü Güngör Gülenç ve daire başkanları Yenişehir Çiçeközü Köyü'ndeki çalışmaları yerinde incelediler.

Haber Giriş Tarihi: 03.09.2021 15:38
Haber Güncellenme Tarihi: 03.09.2021 15:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
BUSKİ yetkililerinden Çiçeközü'ne ziyaret

"BÜYÜKŞEHİR'DEN SUSUZLUĞA ÇÖZÜM"
Mevcut içme suyu kaynağının köyün ihtiyacı karşılamadığı Çiçeközü'nde Büyükşehir Belediyesi yeni bir kaynak arayışına başlamış ve olumlu sonuç alınmıştı. Yeni bir su kaynağından alınan numunelerin tahlilinde. suyun kaliteli ve içilebilir olduğunun anlaşılması üzerine çalışmalara başlandı. Köye gelen Büyükşehir Belediyesi ekipleri bulunan yeni içme suyu kaynağından elde edilecek suları ana depoya ulaştıracak olan hattı döşeme çalışmalarına başladı.



"EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR"
Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürü Güngör Gülenç, Genel Müdür Yardımcısı Devrim İzgi, BUSKİ İçme Suyu Daire Başkanı Haluk Emre Aygün, BUSKİ Yenişehir Şube Müdürü Levent Rona ve AK Parti Yenişehir İlçe Teşkilatı Yerel Yönetimler Başkanı Recep Şenak, Çiçeközü Köyü'nde incelemelerde bulundular. Çiçeközü Muhtarı Nizamettin Filiz köydeki çalışmalarda emeği geçenlere köy halkı adına teşekkür etti.



     Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürü Güngör Gülenç ve beraberindeki heyet Yenişehir Çiçeközü Köyü'ndeki içme suyu hattı çalışmalarını yerinde inceledi. Çiçeközü Muhtarı Nizamettin Filiz ve köy sakinleriyle görüşen Gülenç, köylerden gelen taleplerin belirli bir program çerçevesinde hayata geçirildiğini anlattı.
     Köyde yapımı süren yeni içme suyu kaynağı çalışmalarını yerinde gören BUSKİ Genel Müdürü Gülenç'i Çiçeközü Muhtarı Nizamettin Filiz karşıladı. Gülenç ve beraberindekiler köyün yeni içme suyu kaynağındaki çalışmaları görüp köy sakinleriyle sohbet ettiler. Köy içindeki içme suyu hatlarının da yenilenmesini isteyen Çiçeközü sakinleri, söz konusu hatların eski olduğunu ifade ettiler.
     Köy Muhtarı Nizamettin Filiz de içme suyu kaynağının yetersiz kalması nedeniyle başlatılan çalışmadan ötürü Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve çalışma ekibine teşekkür etti. Muhtar Filiz, "Köyümüzün içme suyunu sağladığımız kaynak zaman zaman yetersiz geliyor. Su sıkıntısı çekmeye başlayan köyümüzün bu sorununa çare bulunması için Büyükşehir Belediyesi'ne durumu bildirdik. Soruna köklü çözüm bulunabilmesi için yeni su kaynağının suyunun depoya aktarılmasına karar verildi ve çalışmalar başlatıldı. Yeni içme suyu kaynağından başlayarak depoya kadar yeni bir hat döşenecek. Ayrıca mevcut su kaynağının da eskimiş olan hattı da yenilecek. Köy sakinlerimizin adına emeği geçenlere teşekkür ediyorum" diye konuştu.
 
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.