SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da can pazarı

Bursa'nın Orhangazi ilçesine bağlı Gemiç Mahallesi kavşağında meydana gelen trafik kazasında bir otomobil ile servis minibüsü çarpıştı. Kazada otomobilde bulunan anne ile kızı yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 16.07.2021 13:39
Haber Güncellenme Tarihi: 16.07.2021 13:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
Bursa'da can pazarı

Kaza, sabah 08.45 sıralarında Orhangazi-İznik güney karayolu Gemiç mahallesi kavşağında meydana geldi. Alınan bilgilere göre Nihat Ulupınar (35) idaresindeki 16 ACK 7567 plakalı otomobil Gemlik istikametinden İznik istikametine seyir halindeyken, Gemiç kavşağında ara yoldan ana yola çıkış yapmak isteyen Hayati Pekdaş (52) idaresindeki 16 S 7567 plakalı servis minibüsü ile çarpıştı.
Kazada, otomobilde bulunan sürücü Nihat Ulupınar’ın eşi Elif Ulupınar ile kızı 12 yaşındaki Ebru Ulupınar yaralandı. Araçtaki sürücü Nihat Ulupınar ile diğer çocukları 8 yaşındaki Emir Ulupınar ise kazayı yara almadan atlattı. Kaza nedeniyle olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri çağrıldı. Yaralı anne kız ambulansla Orhangazi Devlet Hastanesine kaldırılarak burada tedavi altına alındı. Jandarma ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.