SON DAKİKA
Hava Durumu

BUGÜN 23 NİSAN

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Yenişehir'de de çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2022 13:15
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2022 13:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
BUGÜN 23 NİSAN

PROGRAMI AKÇEŞME İLKOKULU HAZIRLADI
Bugün saat 10.00'da Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasının ardından Akçeşme İlkokulu'nun hazırladığı kutlama programı için okula geçilecek. Saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayacak kutlama programı günün anlam ve önemini belirten konuşmayla sürecek.

KUTLAMA İÇİN HAZIRLIKLAR TAMAM
Şiirlerin okunacağı, ana sınıfının gösterilerinin izleneceği programda halk oyunları ile bayrak gösterisi sunulacak. Dünya Çocukları gösterisinden sonra ödül törenine geçilecek. Program ödül töreninin ardından sona erecek.

Kaymakam Rahmi Köse:
"Millet iradesinin her şeyin üstünde olduğu “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir” sözünün hayata geçirildiği gün olan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşunun 102. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla;
Başta Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşları, aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimiz ile İstiklal Savaşımızın tüm kahramanlarını saygı ve minnetle anıyor; halkımızın ve sevgi dolu yürekleri ile bugüne anlam katan, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum."

Belediye Başkanı Davut Aydın:
“Milli iradenin resmen hayat bulduğu Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 102’inci yıldönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı ilk gün ki heyecanıyla kutladığımızı belirtmek isterim. Milletin egemenliğini koruyacak olan meclisimizin açılışı, meclisin ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk tarafından tüm dünya çocuklarına armağan edilmiştir. Geleceğimiz olan çocuklarımızın bu mutlu günlerinde yanlarında olduğumuzu bilmelerini isterim. Geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızın, kendi başına karar verebilen, hayatın güçlükleri ile baş edebilecek ölçüde donanımlı ve yetenekli gençler olarak yetiştirilmeleri en büyük hedefimizdir.
 
Bu duygu ve düşüncelerle milli iradenin kalbi olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 102’inci yıldönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten duygularımla kutlar, bugünlere gelmemizi sağlayan başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere canı pahasına vatanımıza hizmet etmiş olan bütün ecdadımızı saygıyla yad ediyorum.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.