SON DAKİKA
Hava Durumu

BKMKİTAP’tan Harry Potter hayranlarına müjde

Harry Potter ve Felsefe Taşı’nın ilk kez yayımlanmasının üzerinden 20 yıl geçmesinin onuruna yayımlanan Harry Potter ve Felsefe Taşı 20. Yıl Özel Baskılar, BKMKİTAP mağazaları ve bkmkitap.com aracılığıyla okurlarla buluşuyor.

Haber Giriş Tarihi: 12.05.2022 14:09
Haber Güncellenme Tarihi: 12.05.2022 14:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
BKMKİTAP’tan Harry Potter hayranlarına müjde

Hem mağazaları hem de e-ticaret tarafıyla kitap tutkunlarını sevdikleri kitaplarla buluşturan BKMKİTAP, Harry Potter hayranlarının koleksiyonlarına eklemek isteyecekleri yeni kitapları okur dostu bir fiyatla satışa sundu. Ücretsiz kargo, kapıda ödeme imkanı ve karta taksit fırsatları ile satışa sunulan kitaplar, serinin hayranları tarafından büyük ilgi ile karşılandı. Harry Potter ve Felsefe Taşı’nın ilk kez yayımlanmasının üzerinden 20 yıl geçmesinin onuruna yayımlanan dört kitap “Harry Potter ve Felsefe Taşı - Slytherin” , “Harry Potter ve Felsefe Taşı - Gryffindor” , “Harry Potter ve Felsefe Taşı - Ravenclaw” ve “Harry Potter ve Felsefe Taşı - Hufflepuff” başlıklarını taşıyor.
Binaların köklü tarihine, özelliklerine, öğrencilerine dair ilginç bilgiler, şaşırtıcı detaylar ve Hogwarts Testi içeren kitaplar seriye yeni bir soluk getirdi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.