SON DAKİKA
Hava Durumu

BİR BAYRAM DAHA BÖYLE GEÇTİ

Yenişehirliler 3 gün süren sakin bir bayram geçirdiler. Bayramlaşma programında ise birlik ve beraberliğin önemi vurgulandı.

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2022 13:32
Haber Güncellenme Tarihi: 05.05.2022 13:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
BİR BAYRAM DAHA BÖYLE GEÇTİ

YOĞUN KATILIM
Ramazan Bayramı'nın 1'inci günü Belediye Meydanı'nda düzenlenen bayramlaşma törenine, Kaymakam Rahmi Köse, Garnizon Komutanı Kadri Bahtiyar, belediye meclis üyeleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar, gaziler, daire müdürleri, belediye personeli ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 

"BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN"
Kaymakam Rahmi Köse, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Süleyman Çelik ve Belediye Başkanı Davut Aydın, konuşmalarında milli ve dini bayramlarla birlik ve beraberliğin önemine işaret ederek bayramı kutladılar.

 
GÖREV BAŞINDAKİLERE ZİYARET
Bayramlaşma programının ardından ziyaretler gerçekleştirildi. İlçeli yöneticiler ve beraberindekiler ilçede görev yapan Jandarma İlçe Komutanlığı, İlçe Polis Merkezi, İtfaiye Teşkilatı ve Huzurevi'ne giderek buralardaki görevlilerin bayramını kutladılar.
 
Yenişehir'de Ramazan Bayramı sakin bir ortamda geçti. Bayramın 1'inci günü Belediye Meydanı'nda düzenlenen bayramlaşma sonrası ilçeli yöneticiler ve beraberindekiler ilçede görev yapan Jandarma İlçe Komutanlığı, İlçe Polis Merkezi, İtfaiye Teşkilatı ve Huzurevi'ne giderek buralardaki görevlilerin bayramını kutladılar.
Bayramlaşma programında yapılan konuşmalarda ise birlik beraberliğin önemi vurgulandı.
Dini ve milli bayramların çok önemli, ayrıcalıklı bayramlar olduğunu vurgulayan Kaymakam Rahmi Köse, "Bazı duygular ve değerler en üst seviyeye çıkmaktadır. Milli birlik ve beraberliğimizin en üst seviyeye çıktığı, sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerinin sergilendiği, aynı zamanda milli birlik ve beraberliğimizin en güzel şekilde ortaya çıktığı dönemlerdir. Bayram dolayısıyla hepinize birliğimizin devamını diliyorum" dedi.
Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Süleyman Çelik ise şunları kaydetti: "Allah'ıma hamdolsun, pandemi nedeniyle 2 yıldır gerçekleştiremediğimiz bu tür organizasyonlarımızı bu yıl dolu dolu yaşadık. Sadece yurtiçinde değil, yurtdışında da yaşamak nasip oldu. Bursa Büyükşehir Belediyesi olarak 17 ilçemizde yapmış olduğumuz organizasyonlarımıza Balkan coğrafyasında da belirli etkinliklerle var olduk var olmaya devam edeceğiz. Bu ramazanların gönül arzu ediyor ki İslam coğrafyasının tamamında kan olmadan, duman olmadan, barut olmadan, ateş olmadan güzel güzel yaşayalım. "
Dini ve milli bayramların sıradan günler olmadığını ifade eden Başkan Aydın şunları söyledi:
"Başı rahmet, ortası mağfiret sonu cehennem azabından kurtuluş olan bir ramazan ayını daha gride bıraktık. Cenab-ı Allah'a ne kadar şükretsek azdır. Bize bu bayram gününü de gösterdi ve Ramazan Bayramı'nı birlikte idrak ediyoruz. Dini ve milli bayramlarımız sıradan günler değildir. Bizi birbirimize kaynaştıran, dargınlıkları barıştıran, uzakları yakın eden ve İslam âlemini bütünleştiren günlerdir. Hepinizin bayramını kutluyorum. Özellikle Kuzey Irak'ta, Suriye'de ve nöbet başında olan tüm emniyet güçlerimiz başta olmak üzere hepimizin bayramını kutluyorum."
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.