SON DAKİKA
Hava Durumu

Bir bayram da böyle geçti

Pandemi nedeniyle geçen yıldan bu yana kısıtlamalarla geçen son 3 bayramın ardından Kurban Bayramı Yenişehir'de de ayrı bir coşkuyla yaşandı.

Haber Giriş Tarihi: 24.07.2021 10:32
Haber Güncellenme Tarihi: 24.07.2021 10:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
Bir bayram da böyle geçti

"YENİŞEHİR'DE BAYRAM
HAREKETLİLİĞİ"


Yenişehir'de arife günü hareketlilik giderek artarken, vatandaşlar yoğun biçimde alışverişini yaptılar. İlçe dışından yakınlarına bayram ziyaretine gelenlerle birlikte hareketlilik giderek arttı. Bayramın ilk günü Yenişehir Belediyesi'nin düzenlediği geleneksel bayramlaşma Belediye Meydanı'nda gerçekleştirildi. Belediye Meydanı'ndaki bayramlaşmaya Kaymakam Suat Seyitoğlu, Belediye Başkanı Davut Aydın, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Süleyman Çelik, daire amirleri, belediye çalışanları ve vatandaşlar katıldı.
 
"MANEVİ YAŞANTIMIZDA
AYRI BİR YERİ VAR"


Kaymakam Suat Seyitoğlu, manevi yaşantımızda önemli bir yere sahip olan bayramların, birlik ve beraberlik ruhunu geliştiren, aynı zamanda toplumsal yardımlaşma ve dayanışma, sevgi, saygı, kardeşlik gibi milli ve manevi duyguların en sıcak şekilde hissedildiği günler olduğunu vurguladı. Seyitoğlu, "İnsanları sevgi, saygı ve kardeşlik duygularıyla kaynaştıran, milli birlik ve beraberlik, barış, huzur ve hoşgörü gibi duyguların en yoğun ve mana yüklü bir şekilde yaşandığı, bir Kurban Bayramı'nı daha karşılamanın sevincini yaşamaktayız" dedi.
 
"BİRLİK BAĞLARIMIZ
HİÇ BOZULMAYACAK"


Belediye Başkanı Davut Aydın ise şunları kaydetti: "Manevi dünyamızda ayrı bir yeri olan Kurban Bayramı’nı bu yıl da hep beraber kutlayacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Milli ve dini bayramlarımızı birer fırsat olarak görerek, bayramların arttırdığı hoşgörü, yardımlaşma ve dayanışma duygularından yararlanarak bu kutlu günlerde birlik ve beraberliğimizi perçinlemeli, barış ve sevgi dolu günler geçirmek için elimizden geleni yapmalıyız. Çünkü böyle güzel günlerde temelleri atılan ya da kuvvetlendirilen birlik bağları bozulmaz."
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.