SON DAKİKA
Hava Durumu

BİLGİT'TEN SON DAKİKA ATAĞI

Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkan adayı Fahrettin Bilgit, "Bizim yönetimimizde esnaf yalnız olmadığını görecek" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 12.05.2022 13:23
Haber Güncellenme Tarihi: 12.05.2022 14:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
BİLGİT'TEN SON  DAKİKA ATAĞI

BİLGİT BİR ADIM ÖNE GEÇTİ
Önümüzdeki pazar günü yapılacak BESOB seçiminde yönetime aday olan Fahrettin Bilgit, diğer aday Ali Özkan İlhan'la ortak hareket etme kararı aldı. Bilgit böylece genel kurul yarışında BESOB Başkanı Arif Tak'ın bir adım daha önüne geçmiş oldu.


 
"ESNAFIMIZIN YANINDA OLACAĞIZ"
Tak'a karşı İlhan'la güç birliğine gitmelerinin ardından açıklama yapan Bilgit, "Ali Özkan İlhan'la ayrı yola çıktık fakat artık birlikte çalışacağız. Birlikte başaracağız. Makam odalarında rahat koltuklarda değil esnafın yanında olmak zorundayız" dedi.
 
"ESNAFIMIZ YALNIZ DEĞİLDİR"
"Makam odalarında rahat koltuklarda değil esnafın yanında olacağız" diyen Bilgit,  "Sorunlarla ilgili esnafımızın çözüm önerilerini alacağız. Seçimi kazandığımızda esnaf yalnız olmadığını görecek. Her katkıya açık olacağız. Birçok kurum ile işbirliği içerisinde olacağız" diye konuştu.
 
"BİZ ESNAF PARTİSİYİZ"
Bilgit'le ortak hareket etme kararı alan Ali Özkan İlhan ise, “Kazanacağımıza inanıyorum, iddia ediyorum kongre şu an bitmiştir. Arif Tak geçen seçimlerde bırakacağını söyledi ama öyle olmadı. Onun için kendisine kırgınım. Biz siyasiler ve partiler ile hareket etmiyoruz. Biz esnaf partisiyiz. Birleşmemizi sağlayan arkadaşlara da teşekkür ediyorum” dedi.
 

 Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği (BESOB) Başkan Adayları Fahrettin Bilgit ve Ali Özkan İlhan uzun yıllar başkanlık görevini yürüten ve yeniden aday olan Arif Tak’a karşı ittifak kurdu. Ali Özkan İlhan ile ittifak yapan Fahrettin Bilgit’in başkan adaylığı ile seçime girileceği açıklandı.
“Dostlar beni konuşan değil çalışan olarak bilir” diyen Bilgit, “Bu seçim hizmet yarışıdır. Ali Özkan İlhan ile birlikte ayrı yola çıktık fakat artık birlikte çalışacağız ve birlikte başaracağız. Makam odalarında rahat koltuklarda değil esnafın yanında olmak zorundayız. Sorunların farkına varıp çözüm önerilerini alacağız. Esnaf yalnız olmadığını görecek. Ali Özkan Bey ‘Koca birlik yalnız yönetilir mi’ demişti. Evet, her katkıya açık olmalıyız. Birçok kurum ile işbirliği içerisinde olacağız. Hafta sonu seçimleri kazandığımızda herkes için çalışacağız” açıklamasını yaptı.

"FAHRETTİN BEY'LE UYUM İÇİNDEYİZ"
Bu kararı almanın zor olduğunu belirten Ali Özkan İlhan ise, “3 adaylı kongrende kimseye haksızlık yapmam. Fahrettin Bey ile 8 yıldır çalışıyoruz. Uyumlu bir çalışma sergiledik. Fahrettin Bey bizden daha önce aday oldu. Başkanlık hırsı değil çalışkanlık hırsı ile hareket ettik. Kazanacağımıza inanıyorum, iddia ediyorum kongre şu an bitmiştir. Arif Tak geçen seçimlerde bırakacağını söyledi ama öyle olmadı. Onun için kendisine kırgınım. Biz siyasiler ve partiler ile hareket etmiyoruz. Biz esnaf partisiyiz. Birleşmemizi sağlayan arkadaşlara da teşekkür ediyorum” dedi.



 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.