SON DAKİKA
Hava Durumu

BELEDİYE YAPIYOR MAGANDA YIKIYOR

Yenişehir Belediyesi'nin çevre düzenleme, park ve yürüyüş yolları çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Ancak belediyenin halkın kullanımına sunmak amacıyla gerçekleştirdiği projelere kimliği belirsiz kişiler tarafından zarar verilmeye başlandı.

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2021 12:42
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2021 12:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
BELEDİYE YAPIYOR MAGANDA YIKIYOR



ÖZEL HABER - MUSTAFA EFE
"PARKLARIMIZI KORUYALIM"

Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın, çeşitli mahallelerde gerçekleştirdikleri çalışmaların aralıksız biçimde sürdüğünü belirtti. Yol, parke taş, park ve çocuk oyun alanları inşa ettiklerini söyleyen Başkan Aydın, "Vatandaşlarımızın boş zamanlarında huzur ve güven içinde dinlenip çocuklarıyla zaman geçirebileceği yeşil alanlar ve çocuk parkları oluşturuyoruz. Yeni hizmete açtığımız Dr. Ahmet Esin Parkı'nın elektrik direkleri, tel çitleri, parke taşları ve oyun grupları kimliği belirsiz kişiler tarafından tahrip edilmiş. Parklar hepimizin, en çok da çocuklarımızın. Lütfen parklarımızı koruyalım, kamu malına zarar vermeyelim" dedi.



"ÇALIŞMALARIMIZ SÜRECEK"
İlçede bu alanda çalışmaların hummalı bir biçimde sürdürüldüğünü anlatan Başkan Aydın, belirli bir program çerçevesinde sürdürülen çalışmaların bitirilip halkın hizmetine sunulacağını vurguladı. Başkan Aydın şunları kaydetti: Bir yandan koronavirüs ile mücadelemizi sürdürürken, bir yandan da yol yapım ve parke taşı çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. 100. Yıl Mahallesi Uysal Caddesi, Piri Ateş Caddesi ve Aydemir Sokak'ta parke taşı yapım çalışmalarını yerinde inceledik. Kısa sürede bu çalışmalarımızı tamamlayıp vatandaşımızın hizmetine sunacağız" diye konuştu.










 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.