SON DAKİKA
Hava Durumu

Başkan Aydın Fahrettin Bilgit’i ziyaret etti

Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın, Yenişehir Muhtelif Esnaflar Odası ve Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı olan ve aynı zamanda, Bursa Esnaf Odaları Birliği (BESOB) Başkan vekili Fahrettin Bilgit’i (BESOB)’daki makamında ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 02.02.2021 11:58
Haber Güncellenme Tarihi: 02.02.2021 14:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
Başkan Aydın Fahrettin Bilgit’i ziyaret etti

ÖZEL HABER:BELKIZ EFE

"İSTİŞARELERDE BULUNDUK"


Belediye Başkanı Davut Aydın, Yenişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı ve BESOB Başkan Vekili Fahrettin Bilgit’i ziyaret ettim. Belediye olarak her zaman esnafımızın yanındayız. Onların gelişip büyüyebilmesi için elimizden gelen her türlü çalışmayı yapıyoruz. Fahrettin başkanımız Bursa’da önemli bir görevde ve bu bizi mutlu ediyor. El birliği ile ilçemiz esnafının sorunlarını çözmek için istişarelerde bulunduk. dedi.

"PROJELERİMİZ OLACAK"

   Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren BESOB Başkan vekili Fahrettin Bilgit’de, ‘Belediye Başkanımız Davut Aydın’ın ziyareti bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Davut başkanımız seçildiği günden bu yana esnafımıza yaptığı güzel hizmetlerinden dolayı taktiri hak ediyor ve esnafımızın her zaman yüzünü güldürüyor. Yararlı bir ziyaret oldu. Önümüzdeki dönem esnafımızın yüzünün gülmesi için birlikte projelerimiz olacak’ dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.