SON DAKİKA
Hava Durumu

Asfalt sezonu Barcın'da açıldı

Büyükşehir Belediyesi Yenişehir'deki asfalt sezonunu Barcın Köyü'nden başlattı.

Haber Giriş Tarihi: 20.07.2022 14:31
Haber Güncellenme Tarihi: 20.07.2022 14:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
Asfalt sezonu Barcın'da açıldı

"1 HAFTA İÇİNDE TAMAMLANACAK"
Toplam 4,5 kilometre uzunluğundaki yolda Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Daire Başkanlığı'na bağlı ekiplerin çalışmalara başladığını belirten AK Parti Yenişehir İlçe Başkanı Fikret Hatipoğlu, çalışmaların 1 hafta içinde tamamlanmasının hedeflendiğini söyledi.
 
"GEÇEN YIL HAZIRLIK YAPILMIŞTI"
Geçen yıl bu yol güzergâhında bozuk asfalt zeminin iş makineleriyle kazınarak temizlendiğini ve asfalt dökümüne hazır duruma getirildiğini hatırlatan Hatipoğlu, asfalt sezonunun açılmasıyla birlikte asfalt dökümüne geçildiğini ifade etti.
 
"SIRADA KOZDERE VE BEYPINAR VAR"
2022 yatırımları içinde yer alan asfalt çalışmalarının Barcın Köyü'nden başladığını anlatan Hatipoğlu, bu köydeki çalışmaların tamamlanmasının ardından ekiplerin program dahilinde ilçenin Kozdere ve Beypınar köylerine geçeceğini kaydetti.

 
 
Bursa Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Daire Başkanlığı tarafından Yenişehir'de 2022 yılı asfalt sezonu Barcın Köyü'ndeki yol çalışmasıyla başlatıldı. Köy yollarını asfaltlama çalışmaları program çerçevesinde diğer köylerde de gerçekleştirilecek.
Barcın köy yolunun toplam 4,5 kilometre olduğunu ifade eden Hatipoğlu, "Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Daire Başkanlığı'na bağlı ekipler çalışmalara başladı. Bu köyümüzdeki çalışmaların 1 hafta içinde tamamlanmasının hedefleniyor" dedi.
Asfaltlama çalışması öncesi yollarda asfalt dökümüne hazırlık çalışmalarının yapıldığını söyleyen Hatipoğlu şunları kaydetti: "Geçen yıl bu yol güzergâhında bozuk asfalt zeminin iş makineleriyle kazınarak temizlenmiş ve asfalt dökümüne hazır duruma getirilmişti. 2022 yatırımları içinde yer alan asfalt çalışmalarının başlatıldığı Barcın Köyü'ndeki çalışmalar tamamlandıktan sonra ekipler program dahilinde ilçemizin Kozdere ve Beypınar köylerine geçecek."
Yol asfaltlama çalışmalarını incelemek üzere Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Daire Başkanı Rüştü Şanlı birlikte köye giden Hatipoğlu, "Muhtarımız İsmail Yüksel ve mahalleli hemşehrilerimize hayırlı olsun inşallah. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş'a ilçem ve Barcın Köyü adına teşekkür ediyorum" diye konuştu.


 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.