SON DAKİKA
Hava Durumu

Ankara Beypazarı'ndan 7.787 m² arsa icradan satılıktır

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, Ankara Beypazarı'ndan 7.787 m² arsa icradan satılıktır

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2022 13:49
Haber Güncellenme Tarihi: 05.05.2022 14:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
Ankara Beypazarı'ndan 7.787 m² arsa icradan satılıktır

TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI
Satılmasına karar verilen İPOTEKLİ TAŞINMAZIN cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri : TAŞINMAZIN Özellikleri :
Ankara İl, Beypazarı İlçe, 196 Ada, 1 Parsel, KARAŞAR Mahalle/Köy, KİRAZYANI Mevki, İmar planı kapsamında yer alan imar yolları henüz zeminde açılmamıştır. Bölgede her türlü alt ve üst yapı imkanları mevcut değildir. Topoğrafik olarak eğimli bir bölgede yer almaktadır. Kıbrıscık - Karaşar Yolunun doğusunda ve yaklaşık 1.2 km mesafesinde yer almaktadır. Uygulama imar planı 2.765.094 m² lik alanı kapsamaktadır. 7387 m² alanlı 196 ada 1 nolu parsel yayla evlerinin doğusunda ve eğimli bölgede yer almaktadır. İmar planı dahilinde etrafı imar yolları ile çevrili olup, halihazırda imar yolları açılmamıştır. Geometrik olarak düzgün kenarlı yamuk bir şekle sahiptir. Taşınmazın sınırları belirli değildir. Topoğrafik olarak eğimli bir yapıya sahip olan taşınmazın çevresinde çok sayıda boş arsa bulunmaktadır. Beypazarı Belediyesi tarafından onaylı, Karaşar Mahallesi, Kirazyanı Mevkii, 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliğine göre, 196 ada 1 nolu parsel "Gelişme Konut Alanı" içerisinde yer almakta olup yapılaşma koşulları E:0.25, Yençok: 6.50 m olarak belirlenmiştir.
İLANIN DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.