SON DAKİKA
Hava Durumu

Ankara Altındağ'da 2+1 daire icradan satılıktır

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, Ankara Altındağ'da 2+1 daire icradan satılıktır

Haber Giriş Tarihi: 13.09.2022 11:42
Haber Güncellenme Tarihi: 13.09.2022 11:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
Ankara Altındağ'da 2+1 daire icradan satılıktır

TAŞINMAZIN GAZETE İLANI
Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup, mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2021/53 ESAS sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir. Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:

1 NO'LU TAŞINMAZIN Özellikleri :

Ankara İli, Altındağ İlçesi, Karapürçek Mahallesi, 21815 Ada, 4 Parsel, bodrum kat, 1 nolu bağımsız bölümlü taşınmaz satılacaktır. Bina, betonarmre karkas ve ayrık nizam yapı tarzında inşa edilmiştir. Bina 1 bodrum + zemin +3 normal kattan oluşmakta ve toplam 5 katlıdır. Ana taşınmazda toplam 17 bağz bölüm bulunmaktadır. Binanın cephesi sıva üzeri boyalıdır. Binanın giriş kapısı demir, rüzgarlık alüminyum doğramadır. Bina girişi 368.Sokak üzerinden sağlanmaktadır. Giriş holü zemini karo mozaik, yan duvarları boyalıdır. Merdiven zemini ve sahanlık mozaik kaplı, korkuluklar demir doğramadır. Giriş kapısı çelik kapıdır. Konutta kiracı ikamet etmektedir. 

DETAYLARI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.