SON DAKİKA
Hava Durumu

Altın Nesil Okulları'ndan büyük başarı

18-19 Aralık 2021 tarihinde İzmir’de gerçekleştirilen 1.Kademe Oryantiring Türkiye Şampiyonası’na katılan Altın Nesil Okulları öğrencileri toplamda 10 madalya elde ederek şampiyonayı tamamladılar.

Haber Giriş Tarihi: 21.12.2021 14:23
Haber Güncellenme Tarihi: 21.12.2021 14:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
Altın Nesil Okulları'ndan büyük başarı

Hem Bursa’da hem de ulusal çapta düzenlenen pek çok oryantiring müsabakasına katılan Altın Nesilli öğrenciler tüm müsabakaları başarılı bir şekilde tamamladı. Son olarak geçtiğimiz hafta sonu İzmir’de düzenlenen şampiyonaya katılan öğrenciler bireysel olarak yarıştıkları tüm kategorileri ödül kazanarak tamamladılar. Şampiyonada birinci gün değerlendirmelerinde erkekler 10 yaş kategorisinde Yusuf Hamza BAŞYİĞİT 3. , kızlar 12 yaş kategorisinde Nurbanu BAYRAKTAR 3.; gece yarışlarında erkekler 10 yaş kategorisinde Yusuf Hamza BAŞYİĞİT 1., erkekler 12 yaş kategorisinde  Eren HAMAN 2., Ali Efe ACAR 4., kızlar 16 yaş kategorisinde Azra COŞKUN 1., kızlar 20 yaş kategorisinde Semanur ÖZDEMİR 1., kızlar 12 yaş kategorisinde Nurbanu BAYRAKTAR 3., kızlar 18 yaş kategorisinde Ebrar AŞIR 1.; ikinci gün yarışlarında kızlar 10 yaş kategorisinde Selin TUTUM 3. olarak madalya almaya hak kazanmıştır.

İzmir’de düzenlenen şampiyona ile ilgili değerlendirme yapan Altın Nesil İlkokulu/Ortaokulu Müdürü Serdar ACAR yaptığı açıklamada “Öğrencilerimiz oryantiring alanında elde ettiği başarılarla yalnızca İnegöl’de değil tüm Türkiye’de adından söz ettirmeyi sürdürüyor. Bu başarıların arkasında yoğun bir çalışma ve emek var. Bunların öncesinde ise öğrencileri doğru tanımak ve ilgi alanları doğrultusunda onları doğru bir şekilde yönlendirebilmek yatıyor. Bu kapsamda yoğun bir çalışma temposu ile müsabakalara hazırlanan ve başarı elde ederek okulumuzu gururlandıran öğrencilerimizi, çalışmaları sırasında her an yanlarında olan antrenörleri Tarık ŞEKER ve Hilal ORUÇ’u, öğrencilerimizi destekleyen ailelerini ve onların gelişimlerine katkı sağlayan Altın Nesil Okulları beden eğitimi öğretmenlerini tebrik ediyor, bundan sonraki müsabakalarda da öğrencilerimize başarılar diliyorum” diyerek madalya almaya hak kazanan öğrencileri tebrik etti.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.