SON DAKİKA
Hava Durumu

AKADEMİK KOLEJİ BURSLULUK SINAVI

Burs, çeşitli sebeplerden ötürü imkanları kısıtlı olan öğrenciler ve ebeveynleri için oldukça faydalı bir uygulamadır.

Haber Giriş Tarihi: 28.12.2022 15:34
Haber Güncellenme Tarihi: 28.12.2022 18:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
AKADEMİK KOLEJİ BURSLULUK SINAVI

Burs sayesinde potansiyel sahibi öğrenciler yaşam üzerinde başarılarını gerçekleştirme noktasında etkin bir imkan yakalama fırsatı elde edebiliyorlar.Ülkemiz ve dünya perspektifinden baktığımızda; burslu eğitim sayesinde dünyaya pek çok yenilik kazandırmış öğrenci profilleri ile karşılaşabiliyoruz. Bu noktada ülkemiz gençlerine fırsat yaratmak adına pek çok okulda her sene bursluluk sınavları düzenlenmektedir.

 

Akademik Koleji eğitimde fırsat eşitliği yaratmak ve sosyo-ekonomik durumu iyi olmayan öğrencilere destek olmak amaçlı Bursluluk Sınavı gerçekleştiriyor. Bursa Nilüfer Ataevler’de bulunan Akademik Koleji’nde  4-5-6-7-8-9-10-11. sınıflar için 7-8 Ocak 2023 tarihinde 1.Seans saat 10:00 2.Seans saat 13:00 3.Seans ise saat 16:00'da bursluluk sınavı gerçekleştirilecek Bursa’nın en iyi özel okullarından biri olan Akademik Koleji sunduğu yenilikçi eğitim modelleriyle, gelişime açık ve uyumlu, hızlı problem çözme kabiliyetine sahip, etkili reel ve sanal iletişim becerilerini zenginleştirmiş, Var olan verileri teknoloji ile analiz edebilen ve yöneten donanımlı öğrenciler yetiştirmeyi hedefliyor.

 

Akademik Koleji YKS ve LGS oturumlarında %95’lik başarı oranıyla, ülkemizin ve dünyanın prestijli üniversitelerine nitelikli öğrenciler yetiştiriyor. Nitelikli akademik eğitimin yanı sıra, spor, sanat ve çeşitli kulüplerle, öğrencilerin sosyal becerilerini geliştiriyor ve daha verimli standartlarda beden sağlığına sahip olmalarını sağlıyor.Dijital Eğitim Modeli Endüstri 4,0 ile uyguladığı benzersiz eğitim modelleriyle Akademik Koleji, büyük verileri güncel teknoloji ile analiz edebilen ve aynı zamanda yöneten donanımlı öğrenciler yetiştiriyor.

 

Akademik Koleji’nde eğitim için oluşturulmuş nezih ve donanımlı kampüste, nitelikli eğitim almak isteyen öğrenciler gösterecekleri başarı doğrultusunda %100’e varan Burs imkanı elde edebilecekler. Modern dünyanın eğitim anlayışını zengin müfredatıyla çeşitlendiren Akademik Koleji’nin Bursluluk Sınavına kurumsal web siteleri üzerinden, son başvuru tarihini kaçırmadan başvuru yapabilirsiniz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.