SON DAKİKA
Hava Durumu

ADD Yenişehir Şubesi'nin Kış Etkinlik Programı belirlendi

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Yenişehir Şubesi'nin pandemi nedeniyle ara verilen Geleneksel Kış Etkinlikleri Programı belirlendi.

Haber Giriş Tarihi: 13.08.2021 15:28
Haber Güncellenme Tarihi: 13.08.2021 15:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
ADD Yenişehir Şubesi'nin  Kış Etkinlik Programı belirlendi

ÖZEL HABER: KAAN KOÇAK
ADD Yenişehir Şube Başkanı Tayfun Sırman, 29 Ekim'de geleneksel Cumhuriyet Gecesi, 10 Kasım'da geleneksel Atatürk'ü Anma Halk Yemeği ve Aralık ayında Edebiyat Günleri etkinliklerinin düzenleneceğini belirtti. Türkiye'nin ve Yenişehir'in en etkili, en güçlü sivil toplum, demokratik kitle örgütü olarak sorumluluklarının farkında olduklarını söyleyen Sırman, "Şehrimizin sosyal, kültürel ve demokratik yaşantısına etki eden görevimizi sürdüreceğiz" diye konuştu.
 


     Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Yenişehir Şubesi'nin önümüzdeki kış aylarında gerçekleştireceği etkinlikler belirlendi. ADD Yenişehir Şube Başkanı Tayfun Sırman, 2021 yılının kış programını açıkladı.

     ADD Şube Başkanı Sırman 29 Ekim'de Geleneksel Cumhuriyet Gecesi, 10 Kasım'da geleneksel Atatürk'ü Anma Halk Yemeği ve Aralık ayında ise Edebiyat Günleri etkinliklerinin düzenleneceğini belirtti. Her yıl geleneksel olarak yapılan etkinliklere pandemi nedeniyle ara verdiklerini hatırlatan Sırman, önümüzdeki kış aylarında bu etkinlikleri sürdüreceklerinin altını çizdi.

    Türkiye'nin ve Yenişehir'in en etkili en güçlü sivil toplum, demokratik kitle örgütü olarak sorumluluklarının bulunduğunu ifade eden Sırman, üye sayılarının binleri aştığını vurguladı.

"Şehrin sosyal, kültürel, demokratik yaşantısına etki eden görevimizi sürdüreceğiz" diyen Sırman sözlerini şöyle tamamladı: "Her alanda üstlendiğimiz misyonumuzu geleceğe taşıdığımız bu dönemde derneğimizin 40'ıncı yılına emin adımlarla ilerliyoruz."
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.