SON DAKİKA
Hava Durumu

ADD'nin Atatürk'ü Anma Halk Yemeği ilgi gördü

Atatürkçü Düşünce Derneği Yenişehir Şubesi tarafından düzenlenen 10 Kasım Atatürk'ü Anma Halk Yemeği daha ilk dakikalardan başlayarak yoğun ilgi gördü. Han Düğün Salonu'nda saat 12.00'da başlayan yemeğe 2 bine yakın kişi katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 11.11.2021 14:33
Haber Güncellenme Tarihi: 11.11.2021 14:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
ADD'nin Atatürk'ü Anma Halk Yemeği ilgi gördü

Bu yıl 12'ncisi düzenlenen geleneksel yemeğin her yıl 10 Kasım'da yapıldığını belirten ADD Yenişehir Şube Başkanı Tayfun Sırman, "Ulu Önderimizi minnet ve özlemle anıyoruz. 10 Kasım Atatürk'ü Anma Halk Yemeğimiz, Atatürk'ün sevdiği kuru fasulye, bulgur pilavı ve turşudan oluşuyor. Katılımlarından dolayı tüm konuklarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Atatürkçü Düşünce Derneği Yenişehir Şubesi tarafından düzenlenen 10 Kasım Atatürk'ü Anma Halk Yemeği ilgi gördü. Dün, Han Düğün Salonu'nda saat 12.00'da başlayan yemeğe 2 bine yakın kişi katıldı.

ADD Yenişehir Şube Başkanı Tayfun Sırman, katılanlara ve destek verenlere teşekkür ederek şunları kaydetti: "Aramızdan ayrılışının 83. yılında tarihin kaydettiği en büyük devrimci Mustafa Kemal ATATÜRK’ü saygı, minnet ve özlemle anıyoruz. Değişmez önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK’ün bedenen aramızdan ayrılışının üzerinden 83 yıl geçti. Sadece anlamak ve özlemek yeterli değil elbette, gereğini yapmak, hep birlikte ATATÜRK olmak zorundayız. ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ olarak varlık nedenimiz bu ve görevimiz de KEMALİZM’ i kutup yıldızı bilip Aydınlanma Devrimlerini sürdürmek, üretim tesislerimizi, yer altı yer üstü kaynaklarımızı yeniden harekete geçirmek, köylümüzü yeniden efendi yapmak, kadınlarımızı yeniden özgürleştirmek, gençlerimizi, çocuklarımızı laik bilimsel eğitimle buluşturup yeniden geleceğe güvenle bakar hale getirmek, Tam Bağımsız ve Gerçekten Demokratik Türkiye hedefini yeniden önümüze koyup KEMALİST CUMHURİYETİ yeniden kazanmaktır. Bu görevi mutlaka başaracağız. AND OLSUN!"


 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.