SON DAKİKA
Hava Durumu

ADD'DEN ATATÜRK'Ü ANMA HALK YEMEĞİ

Atatürkçü Düşünce Derneği Yenişehir Şubesi'nin düzenlediği 10 Kasım Atatürk’ü Anma Halk Yemeği yoğun ilgi gördü.

Haber Giriş Tarihi: 12.11.2022 12:02
Haber Güncellenme Tarihi: 12.11.2022 12:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
ADD'DEN ATATÜRK'Ü ANMA HALK YEMEĞİ

KURUFASULYE, BULGUR PİLAVI, TURŞU
Geleneksel hale getirilen Atatürk'ü Anma Halk Yemeği, her yıl olduğu gibi bu yıl da Yenişehirliler'den yoğun ilgi gördü. Yemeğin başladığı saat 12.00'dan itibaren Han Düğün Salonu'na gelen konuklara Atatürk'ün sevdiği kuru fasulye, bulgur pilavı ve turşu ikram edildi.
 
BU YIL 14'ÜNCÜSÜ DÜZENLENDİ
Yemeğe, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle vatandaşlar katıldı. ADD Yenişehir Şube Başkanı Tayfun Sırman, geleneksel hale getirilen Atatürk'ü Anma Halk Yemeğine gösterilen yoğun ilgiye dikkat çekti.
 
EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR
Yemeğin her yıl 10 Kasım günü yapıldığını hatırlatan Sırman, “Her yıl 10 Kasım'da Ulu Önderimizi minnet ve özlemle anıyoruz. Bu anma etkinlikleri içinde yer alan Atatürk'ü Anma Halk Yemeğimiz, yine yoğun ilgi gördü. Emeği geçen ve yemeğe katılan konuklarımıza çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.
 
DAVET İLGİ GÖRDÜ
Yemeğe, BESOB Başkanı Fahrettin Bilgit, CHP İlçe Başkanı Ahmet Köse, İYİ Parti İlçe Başkanı Ercan Özel, Saadet Partisi İlçe Başkanı Adem Beyazıt, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Ümit Yılgın, TSO Başkanı Orhan Torun, Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Aydın, Borsa Meclis Başkanı Orhan Damlalı, Muhtarlar Derneği Başkanı Enver Zengin, Berberler ve Benzerleri Odası Başkanı Ahmet Akar, Demirciler Odası Başkanı Yusuf Süer, Yağlı Tohumlar Kooperatifi Başkanı Hakkı Çetin ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.