SON DAKİKA
Hava Durumu

29 Ekim Kadınları Derneği'nden Yenişehirli gazetecilere ziyaret

Haber Giriş Tarihi: 12.01.2022 12:10
Haber Güncellenme Tarihi: 12.01.2022 12:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
29 Ekim Kadınları Derneği'nden Yenişehirli gazetecilere ziyaret

29 Ekim Kadınları Derneği Yenişehir Şube Başkanı Serpil Kayar ve yönetim kurulu üyeleri, ilçede görev yapan gazetecileri 10 Ocak Gazeteciler Günü dolayısıyla ziyaret ettiler. Anadolu Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Orhan Efe, Ayrıntı gazetesi sahibi Hüseyin Şentürk ve gazeteci yazar Gürhan Adana'yla bir araya gelen Dernek Başkanı Kayar, "Sizleri bu çok önemli görevi ilkeli ve en doğru şekilde yerine getirmeye çalışan basın emekçileri olarak kutluyor ve gerçek bayram diyebileceğimiz çalışma günleri diliyoruz" dedi.

Kayar şunları kaydetti: "Yıllar önce zorlu mücadeleler ve kararlılıkla alınan haklarımızı kutladığımız ve hak ettiğimiz için bayram adını verdiğimiz birçok mesleği ait özel gün, son günlerde eski kazanımların kaybedildiği, mağduriyetlerin, baskının arttığı, yeniden birer hak aramasına, var olma mücadelesine dönüşürken, gazetecilik de bu mesleklerin en başında gelenlerden oldu."

"ANADOLU BASINI AYAKTA KALMA SAVAŞI VERİYOR"
Anadolu Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Orhan Efe de gazetecilerin son yıllarda karşılaşmış olduğu güçlükleri anlattı. Gazetecilik yayıncılığının özellikle son yıllarda artan maliyetler karşısında büyük zorluklar yaşadığını ifade eden Efe, "Anadolu basını, adeta bir destan yazar gibi büyük bir mücadele örneği veriyor. Faaliyette bulunduğumuz basın dalının her alanında artan maliyet yükünü taşımak konusunda ise son derece kararlı ve azimliyiz" diye konuştu.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.