SON DAKİKA
Hava Durumu

19 MAYIS'A BİR DOLU ETKİNLİK

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı için Yenişehir'de çeşitli etkinliklerden oluşan dolu dolu bir program hazırlandı.

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2022 15:04
Haber Güncellenme Tarihi: 16.05.2022 15:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
 19 MAYIS'A BİR DOLU ETKİNLİK

İLK GÜN BİSİKLET TURU
19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı öncesi 15 Mayıs-21 Mayıs Gençlik Haftası Etkinlikleri başladı. Etkinliklerin ilk gününde dün bisiklet turu düzenlendi. İlçe Spor Salonu'ndan başlayan bisiklet turu Yolören Köyü'nde sona erdi.
 

BUGÜN BİLGİ YARIŞMASI VAR
Bugün ise Spor Bilgi Yarışması var. Yarışma Koç Ortaokulu'nda 14.00'da başlayacak. Ayrıca 18 Mayıs Çarşamba günü  doğa yürüyüşü gerçekleştirilecek. Saat 09.30'da Derviş Eroğlu Bulvarı'ndan başlayacak doğa ürüyüşü Kozdere Köyü Mesire Alanı'nda sona erecek.
 
PERŞEMBE KUTLAMA PROGRAMI
Perşembe günü ise 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama Programı İlçe Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek. Saat 09.00'da Atatürk Anıtı'na çelenk sunulacak ve saat 10.00'da 19 Mayıs tören kutlamaları ve spor şenliği için Spor Salonu'na geçilecek.
 

 
19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı için Yenişehir'de dolu dolu bir program hazırlandı. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları çerçevesinde gerçekleştirilecek etkinlikler dün başladı.
15 Mayıs-21 Mayıs Gençlik Haftası Etkinlikleri başladı. Etkinliklerin ilk gününde dün bisiklet turu düzenlendi.
Koç İlköğretim Okulu'nda bugün Spor Bilgi Yarışması düzenlendi. Yarışma saat 14.00'da başlayacak.
18 Mayıs Çarşamba günü de doğa yürüyüşü gerçekleştirilecek. Saat 09.30'da Derviş Eroğlu Bulvarı'ndan başlayacak doğa ürüyüşü Kozdere Köyü Mesire Alanı'nda sona erecek.



SPOR SALONUNDAKİ PROGRAM
19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama Programı saat 10.00'da başlayacak. Konuşmaların ardından karate sporcuları, mehter takımı ve halk oyunları ekibinin gösterileri izlenecek. Spor Salonu'ndaki kutlama programı ilçe şampiyonalarında dereceye giren okullar için ödül töreniyle sona erecek.
 
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.