SON DAKİKA
Hava Durumu

15 Temmuz Turnuvası'nda şampiyon Barış Tarım oldu

15 Temmuz etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen "Türkiye Aşkına 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Futbol Turnuvası" sona erdi.

Haber Giriş Tarihi: 07.07.2022 14:27
Haber Güncellenme Tarihi: 07.07.2022 14:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
15 Temmuz Turnuvası'nda  şampiyon Barış Tarım oldu

34 takımın kıyasıya mücadele ettiği Futbol Turnuvasının final müsabakasında İlk Başkent ekibini penaltılarla mağlup eden Barış Tarım şampiyonluk kupasının sahibi oldu. Final karşılaşmasını izleyen Yenişehir Kaymakamı Rahmi Köse ve Belediye Başkanı Davut Aydın, başarılı ekipleri kutlayarak tüm takımlara katılımlarından ötürü teşekkür ettiler.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü adına düzenlenen futbol turnuvasında önceki akşam final heyecanı yaşandı. Toplam 34 takımın kıyasıya mücadele ettiği futbol turnuvasının final müsabakasında İlk Başkent’i penaltılarla mağlup eden Barış Tarım şampiyonluk kupasının sahibi oldu. İlk Başkent 2'nci, Gökhan Otomotiv 3'üncü, İlhan Giyim ise 4'üncü oldu.
Yenişehir Belediyesi Matay Spor Tesislerinde oynanan final karşılaşmasının ardından dereceye giren takımlara Yenişehirli yöneticiler tarafından kupaları verilerek ardından hatıra fotoğrafı çekildi.
Kaymakamımız Rahmi Köse, turnuva sonunda dereceye giren takımları kutlayarak, mücadele eden tüm takımlara katılımlarından dolayı teşekkürlerini iletti.

Belediye Başkanı Davut Aydın da "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü adına düzenlediğimiz futbol turnuvasında tatlı bir rekabet yaşandı. Turnuvaya katılan tüm takımları kutluyorum. Centilmence bir mücadele sergilerken, sporun dostluk, kardeşlik olduğunu da gösterdiler. Yenişehir’deki birlik, dostluk ve kardeşlik ortamını futbola da yansıttılar, kazanan dostluk oldu" diye konuştu.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.