SON DAKİKA
Hava Durumu

"YENİŞEHİRLİLERİN UMUDU KIRILDI"

İYİ Parti İl Başkanı Selçuk Türkoğlu, Yenişehir’e yapılacağı öne sürülen Otomobil Test Merkezi’nin, bu yıl da yatırım programına alınmamasına tepki gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 25.01.2021 13:17
Haber Güncellenme Tarihi: 25.01.2021 15:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
"YENİŞEHİRLİLERİN UMUDU KIRILDI"

ÖZEL HABER:EBRU ERGÜL


"RESMEN HAYAL KIRIKLIĞI"

   İYİ Parti Bursa Teşkilatı olarak kısa bir süre önce Yenişehir’de, Otomotiv Test Merkezi için tahsis edilen bölgede eylem yaptıklarını hatırlatan Türkoğlu, “Otomobil Test Merkezi’nin Yenişehir’e yapılacağının sözü tam 7 yıl önce verilmişti. Hem Bursa’ya, hem Yenişehir’e, hem de ülkemize maddi manevi kazanımlar getirecek olan Test Merkezi’nin 2021 yılı yatırım programına da alınmaması, resmen hayal kırıklığı oldu. Yenişehirlilerin umudu kırıldı." dedi.
  "SAHİPSİZLİK DEĞİL Mİ?"
     Planlaması 2014 yılında yapılan,  kararı 7040 sayılı resmî gazetede yayınlanan, kamulaştırması da 2015 yılında tamamlanan bu yatırım, hangi gerekçeyle programa alınmamıştır? Vatandaşlarımız, bu hayal kırıklığını asla unutmayacaktır.  Kamulaştırmanın yapıldığı 2015 yılının sonunda temelinin atılacağı açıklanmıştı, sözler havada kaldı.  Yerli otomobil fabrikasının Gemlik'e inşa edilmeye başlandığı anda Yenişehir için daha büyük önem arzeden Otomotiv Test Merkezi’nde, tam 13 pist ile 7 de laboratuvar olacaktı olmadı." şeklinde konuştu.        Türkoülu; "Test merkezinin Türkiye'de ilk, dünyada ise 7'nci Oto Test Merkezi olacağına da vurgu yapılmış, ve tüm vatandaşlarımızı umutlandırmıştı.  İYİ Parti Bursa Teşkilatı olarak, Bursa’ya ve Yenişehir'e yapılan bu haksızlığı asla unutmayacağız. " dedi.   
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.