SON DAKİKA
Hava Durumu

"Yenişehir'e yakışmıyor"

İYİ Parti Yenişehir İlçe Başkanı Ercan Özel, şehir merkezinde yolların bakımsız olduğunu belirterek, acilen çalışma yapılması gerektiğini vurguladı. Özel, “Ekonomik krizin ve hayat pahalılığının getirdiği sıkıntıların altında ezilen Yenişehir halkı, bu yetmiyormuş gibi evlerine ve işyerlerine giderken çamur ve çukurlardan dolayı cadde ve sokaklarda sıkıntı yaşıyor" diye konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2022 13:37
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2022 13:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
"Yenişehir'e yakışmıyor"

Yenişehirli vatandaşlardan yolların bakımsızlığa yönelik şikâyetlerin geldiğini belirten İYİ Parti İlçe Başkanı Ercan Özel, bu konuda çalışma yapılması gerektiğini söyledi. Özel yaptığı basın açıklamasında şunları kaydetti: "İlçenin sokaklarını bizzat arşınlayıp fotoğraflayarak belgeledik. Önceki gün ilçe merkezimizde ki mahallelerin, hem ana caddelerini hem de ara sokaklarını üşenmeyip tek tek dolaştım. Gördüğüm manzaralardan vatandaşlarımızın hizmet anlamında sahipsiz bırakıldığını hissettim. Karşılaştığım acı tablolar; bırakın aracınızla geçmeyi, yürümenin dahi imkânsızlaştığı caddelerin balçık denizine döndüğünü gösteriyordu.

Gelen her Başkan belediye bütçesinden altyapı için trilyonlarca lira harcadı.
2009 yılında görev yapan dönemin Belediye Başkanı; “Yenişehir'in alt yapısını sil baştan yeniledik. 60 yıl Yenişehir kazılmayacak” dediğini tüm Yenişehir halkı biliyor. Ardından 2014 yılında göreve gelen Belediye Başkanı ise bir önceki Belediye Başkanını yalanlayarak; “Yenişehir’de altyapı sorunu var, altyapı için tekrar Yenişehir’i kazacağız. 2015 yılı sonu itibari ile Yenişehir’de altyapı sorununu tamamen bitireceğiz. O tarihten sonra Yenişehir kesinlikle kazılmayacak.”diye açıklamalar yaptığı herkesin hafızasında yerini koruyor. Tüm bu söylemlere ve harcanan devasa bütçelere rağmen her gün altyapı arızaları için belediye ekipleri çalışıyor. Bugün altyapısı yıllar önce bittiği halde asfalt atılmayan birçok cadde ve sokak çukurdan geçilmiyor, yağışlar nedeniyle her biri küçük küçük göletleri andıran bu çukurlar nedeniyle o yoldan geçmeniz neredeyse imkânsız hale geliyor. Birçok hemşerimizin araçlarının ön takımlarını parçaladıklarını ve binlerce lira masrafla karşılaştıklarını bizzat kendilerinden dinledim. Hâlbuki vatandaş ilgili kamu kurumlarından ve yerel yönetimlerden öncelikli olarak ne ister? Tabi ki yol ister, kanalizasyon ister, çamurlu değil sağlıklı içme suyu, doğru dürüst elektrik, doğalgaz hatları ister. Dahası çöpleri aksatılmadan toplansın ister, çevresi temiz tutulsun ister."












 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.