SON DAKİKA
Hava Durumu

"Yenişehir'deki gündemimizde 6 okulun inşası var"

AK Parti Yenişehir İlçe Başkanı Fikret Hatipoğlu, ilçede yapımına başlanan ve yapımıyla ilgili girişimlerin sürdüğü 6 eğitim kurumu bulunduğunu belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 16.06.2022 14:14
Haber Güncellenme Tarihi: 16.06.2022 14:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
"Yenişehir'deki gündemimizde 6 okulun inşası var"

Akçeşme İlkokulu A blokta geçen aylarda yapım çalışmalarının başladığını hatırlatan Hatipoğlu, bu çalışmada temel demirlerinin bağlandığını önümüzdeki günlerde beton dökümüne geçileceğini söyledi. Hatipoğlu, "İhalesi yapılan, yapılması teklif edilmiş olup ihale aşamasında olan ve planlaması yapılmış olan toplam 5 eğitim kurumumuz daha var" diye konuştu.
 
Yenigün Mahallesi'nde Akçeşme İlkokulu A blok yapım çalışmalarının sürdüğünü belirten AK Parti Yenişehir İlçe Başkanı Fikret Hatipoğlu, ilçeye eğitim kurumu kazandırma çalışmalarında gelinen aşamayı şöyle anlattı: "Kurtuluş Mahallesi'nde, Kurtuluş Anaokulu'nun ihalesi yapılmış olup Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından yapımı planlanıyor. Anaokulu M.İ. Sünnetçioğlu Ortaokulu'nun bahçesine inşa edilecek. Ayrıca Yenigün Mahallesi'ne bir anaokulu yapılması teklif edildi ve ihale aşamasına gelindi. Yenigün Mahallesi'ne Halk Eğitim Merkezi yapımının planlaması yapıldı ve ihale aşamasına gelindi. Bunların yanında Cihadiye Mahallesi'ne ise 2 eğitim kurumu kazandırılması çalışmaları sürüyor. Cihadiye'ye Özel Eğitim Meslek Okulu ile Rehberlik ve Araştırma Merkezi'nin yapımı planlandı. Bu iki proje için girişimlerimiz sürüyor."
Hatipoğlu, bu projelerin hayata geçirilmesiyle ilçedeki eğitim öğretim faaliyetlerinde ciddi bir rahatlama yaşanacağını sözlerine ekledi.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.