SON DAKİKA
Hava Durumu

'YENİŞEHİR'DE GÜZEL İŞLER YAPTIK'

Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın, 2020 yılının epey zorlu olmasına rağmen Yenişehir'de güzel işlere imza atıldığını söyleyerek; "2021 Yenişehir'i daha da ileri götürecek projelerimizin olduğu bir yıl olacak" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 01.01.2021 12:10
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.2021 12:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
'YENİŞEHİR'DE GÜZEL İŞLER YAPTIK'

ÖZEL HABER:EBRU ERGÜL


"HİZMETLERİMİZ ARTARAK DEVAM EDECEK"

  Başkan Aydın; " 2021 yılında İlçemizi her yönden daha da ileriye götürmenin heyecanı ve gayreti içinde olacağız. Ülkemize, ulusumuza ve tüm insanlığa barış, kardeşlik, huzur, bereket ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum. Hizmetlerimiz vatandaş odaklı, temel hedeflerimiz açıklık, şeffaflık ve üretken belediyeciliktir. İlçemiz açısından önümüzdeki yılda hizmetlerimiz sizlerin desteği ile artarak devam edecektir. 2020 zor bir yıl olmasına rağmen çok üzel projelere imza attık. İnşallah 2021 yılında da vatandaşlarımızın yararına çok güzel işler yapacağız." dedi. 
  "YENİŞEHİR 2021'E HAZIR DURUMDA"
  2020 yılının hayatımızdan götürdüklerine de değinen Aydın;"2020'de birçok acı olay yaşadık. En çokta Covid-19 sebebiyle sevdiklerimizden uzak kalmakta zorlandık. Covid-19 sebebiyle yaşamını yitiren vatandaşlarımıza da yeniden Allahtan rahmet diliyorum. Geçmişi bir an önce arkamıza atarak 2021 yılına odaklanıp hayırlı işler yapma hedefindeyiz. İlçemizin vizyonunun gelişmesi, modern ve yaşanılabilir bir kent olması yolunda çalışmalarımız bugün olduğu gibi bundan sonra da devam edecektir. Yenişehir 2021'e hazır. Allah utandırmasın." şeklinde konuştu.   
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.