SON DAKİKA
Hava Durumu

"Yapıcı muhalefet anlayışımız sürecek"

İYİ Parti Yenişehir İlçe Başkanı Ercan Özel, Yenişehir ve İznik'in .azı köylerini ilgilendiren yol sorununun çözümlendiğini kaydetti.

Haber Giriş Tarihi: 12.01.2023 12:57
Haber Güncellenme Tarihi: 12.01.2023 12:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
"Yapıcı muhalefet anlayışımız sürecek"

"GİRİŞİMLERİMİZ DEVAM EDECEK"
Yenişehir Reşadiye ile İznik Mustafalı köylerinin ulaşım altyapısına yönelik sorunlarının gerçekleştirdikleri girişimler sonucu çözüme kavuşturulduğunu söyleyen İYİ Parti Yenişehir İlçe Başkanı Ercan Özel, "Bu yöndeki girişimlerimize devam edeceğiz" dedi.
 
"YOLDA DÜZENLEME YAPILDI"
Özel yaptığı açıklamada, "4 kilometre uzunluğundaki yolda çalışma yapılmasına yönelik talep ve imzalar dilekçeyle Büyükşehir Belediyesi'ne ulaştırıldı. Ardından bir soru önergesi vererek bu güzergâhta çalışma yapılmasını talep ettik. Olumlu sonuçlar aldık ve söz konusu yolda düzenleme yapıldı" dedi.
 
"GÜVENİ BOŞA ÇIKARMIYORUZ"
Özel sözlerini şöyle tamamladı: “Halkımızın bizlere güvenini boşa çıkarmamanın mutluluğu içerisindeyiz. Vatandaşlarımızın sorunlarının çözümü noktasında bizleri adres görmeleri, dertlerini bizlere açıp çözüm aramaları, ne kadar doğru yolda olduğumuzun açık bir göstergesi olarak karşımıza çıkıyor."
  İyi Parti Yenişehir İlçe Başkanı Ercan Özel, yaşanan sorunların çözümüyle ilgili yaptıkları girişimlerden olumlu sonuçlar almanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Özel son olarak Yenişehir ve İznik'in bazı köylerinin ulaşım sorunlarının çözümünü sağladıklarını söyleyerek, "Bu tür girişimlerimizi sürdüreceğiz" diye konuştu. Özel yaptığı basın açıklamasında şunları kaydetti: “Yenişehir / Reşadiye ve İznik / Mustafalı mahalleleri arasındaki yaklaşık 4 km’lik yolun kullanılamayacak kadar kötü durumda olması dolayısıyla geçtiğimiz yıllarda mahalle sakinlerinden şikâyetler alıyorduk. Belediye yetkililerine sorunlarını defalarca iletmelerine rağmen bir çözüm bulamadıklarını bizlere beyan eden bölge sakinlerinin sorunlarının çözümü içinİYİ Parti olarak ürettiğimiz çalışmalar ve girişimlerimiz neticesinde halkımızın sıkıntılarını giderdik” dedi. Vatandaşların uzun yıllardır çözülemeyen bir sorunlarını daha çözüme kavuşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Özel; “Yenişehir ve İznik ilçelerimizin ulaşımı için önemli bir alternatif aks olduğunu düşündüğümüz Reşadiye ve Mustafalı arasındaki yaklaşık 4 km’lik yolun bozukluğunu ve yıllardır yaptıramadıklarını mahalle muhtarlarımız bizlere gelerek ifade ettiler. Bölgeye giderek yaptığımız teknik incelemelerin yanında her iki mahalle sakinlerimiz ile yaptığımız birebir görüşmelerde, kullanılamayacak düzeyde bozuk olan ve iki ilçeyi birbirine bağlayan toprak yolun düzenlendiği takdirde onlarca mahalle ve binlerce vatandaşımız için önemli bir alternatif yol olarak kullanılabileceğini tespit ettik” diye konuştu.
Bizler İyilik için varız diyen İYİ Parti Yenişehir İlçe Başkanı Ercan Özel; “Sorunun çözümü noktasında öncelikle Bursa Büyükşehir Belediyesine hitaben, muhtarlarımızın taleplerini ileten bir dilekçe yazarak kendilerine imzalattık. Ardından yolun düzenlenmesi ve asfalt kaplanması için hem Reşadiye hem de Mustafalı Mahalle sakinlerimizden İYİ Parti olarak imza topladık. Son olarak ekinde, muhtarlarımızın talep dilekçesi ile birlikte bölge halkımızın imzalarının da bulunduğu bir önerge hazırlayarak, İYİ Parti Grubu olarak Büyükşehir Belediye Meclisine sunduk ve meclisten oy birliği ile geçmesini sağladık.Tüm bu girişimlerimiz sonucunda; İki yılı aşkın bir süredir sürekli takip ettiğimiz, ilgili daire başkanları ve şube müdürleri ile yolun yapımı noktasında görüşmeler yaptığımız Reşadiye ve Mustafalı arasındaki yol çalışmasının geçtiğimiz günlerde tamamlanmasının haklı gururunu İYİ Parti İlçe Teşkilatı olarak yaşıyoruz.”dedi. 
Sözlerine devam eden Özel; “Halkımızın bizlere güvenini boşa çıkarmamanın mutluluğu içerisindeyiz. Vatandaşlarımızın sorunlarının çözümü noktasında bizleri adres görmeleri, dertlerini bizlere açıp çözüm aramaları, ne kadar doğru yolda olduğumuzun açık bir göstergesi olarak karşımıza çıkıyor. Elimizde yetki yokken bu kadar etkili olabiliyorsak, varın bir de siz bizi yetki sahibi olduğumuzda görün.” dedi.
İlçe Başkanı Ercan Özel; “Umudu olan her insan inanç yüklüdür. Geleceği umut kurtarır ama inanç inşa eder. Yenişehir’de İYİ Parti denince akla umut geliyor ve bu bizi oldukça heyecanlandırıyor. Gittiğimiz mahalleler de vatandaşlarımızın bize gösterdiği teveccühe minnettarız. Ziyaret ettiğimiz yerlerde seçmenin; “Artık siyasette alternatifsizlik söz konusu değil, her soruna çözüm üretiyorsunuz, yapmış olduğunuz çalışmalarla, Yenişehir’de mevcut iktidarın en büyük alternatifi İYİ Parti oldu. Göreceksiniz! ilk seçimlerde büyük bir oy patlaması yapacaksınız” sözleri bizlerin çalışma azmini daha da artıyor.” dedi.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.