SON DAKİKA
Hava Durumu

"Partimize teveccüh artarak sürüyor"

Yeniden Refah Partisi Yenişehir İlçe Teşkilatı, esnaf ziyaretlerini aralıksız biçimde sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 02.11.2021 12:04
Haber Güncellenme Tarihi: 04.11.2021 13:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/

"ESNAFA VERİLEN DESTEK ARTMALI"
    Yeniden Refah Partisi Yenişehir İlçe Teşkilatı, bir süre önce başlattığı esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Bugüne kadar esnaf ziyaretlerinde izlenimlerini paylaşan Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Ümit Yılgın, "İçinde elektrik ve doğalgaz maliyetleri olmak üzere SSK ve BAĞ-KUR primlerinin yüksekliği esnafımızın belini büküyor. Esnafa verilen devlet desteğinin artırılması, finansman ihtiyaçlarının giderilmesi gerekiyor" diye konuştu.



"ÜYE SAYIMIZ 500'E ULAŞTI"
     Bugünlerde dövizin yükselmesiyle akaryakıt ve enerji maliyetlerinin artması nedeniyle esnafın kıskaca girdiğini ifade eden Yılgın, "Geçmişte, Refahyol Hükümetinde olduğu gibi esnafımız desteklenmelidir. Bunu Yeniden Refah'ın iktidarında gerçekleştireceğiz. Esnafımıza bizi desteklemesini ve hizmet etmeye aday olduğumuzu anlatıyoruz. Partimize büyük bir teveccüh mevcut. Birçok siyasi partiden, partimize katılımlar var. Kayıtlı üye sayımız 500'e ulaştı" dedi.

     Yeniden Refah Partisi Yenişehir İlçe Teşkilatı, ilçe esnafını ziyaret ederek dertlerini ve beklentilerini öğreniyor. Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Ümit Yılgın, bugüne kadar yaptıkları ziyaretlerde esnafın en çok artan maliyetlerden yakındığını belirtti.

     Esnaf ziyaretlerinde sorun ve dertleri dinlediklerini ifade eden Yılgın, girdi maliyetlerinin ana sorunu teşkil ettiğini söyledi. Enerji maliyetlerini dikkat çeken Yılgın, "Elektrik parası, sosyal güvence için yaptırılan SSK ve BAĞ-KUR primlerinin yüksekliğinden dert yanıyorlar. Tarımda işlerin yolunda gitmemesi yüzünde esnafımızın cirosu düşüyor" dedi.

     Esnafın, sermayesinin sürekli düştüğünü vurgulayan Yılgın, "Esnafımızın uygun finansmana ihtiyacı var. Bunların üzerine pandemi gelince iş kaybı ciddi oranda artmış. Devletimizin esnafı destekleme oranı çok düşük. Dünya sıralamasında Arnavutluk ve Meksika'dan sonra sondan 3'üncü sıradayız" diye konuştu.

     Geçmişte Refahyol Hükümeti döneminde olduğu gibi esnafın desteklenmesi gerektiğini vurgulayan Yılgın sözlerini şöyle tamamladı: "Biz Yeniden Refah Partisi olarak hizmet etmeye aday olduğumuzu belirtiyoruz. Partimize büyük bir teveccüh var. Partimize birçok siyasi partiden katılımlar var. Yıl sonunda yapacağımız kongrede yönetimimizde görev almak isteyen esnafımız var. Kayıtlı üye sayımız 500'ü ulaştı."










 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.