SON DAKİKA
Hava Durumu

'ÖDEME SÜRESİ UZATILDI'

Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın, Köy Kanunu ile satışı yapılan parseller ile ilgili bina yapımı ve ödeme süresinin 31.12.2024 tarihine kadar uzatıldığını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 28.12.2020 12:05
Haber Güncellenme Tarihi: 28.12.2020 12:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
'ÖDEME SÜRESİ UZATILDI'

ÖZEL HABER:KAAN KOÇAK

“ÖDEME SÜRESİ UZATILDI”
  Öte yandan Başkan Davut Aydın, köy kanunu yasası ile ilgili şu açıklamaları yaptı. Başkan Aydın, “Yenişehir sınırları içerisinde bulunan kırsal mahallelerimizden Demirboğa, Karaköy, Koyunhisar, Yolören, Karasıl, ve Çiçeközü’nü kapsayan 442 Sayılı Köy Kanunu ile satışı yapılan parseller ile ilgili bina yapımı ve ödeme süresi 31.12.2024 tarihine kadar uzatılmıştır. 2024 yılının sonuna kadar uzatılan süre, tüm halkımıza hayırlı olsun” şeklinde konuştu.
  “ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİ”
  Başkan Aydın, 'Sevdamız Yenişehir’e hoşgeldin bebek' projesini de hayata geçirdiklerini söyleyerek; " Belediye Başkanı Davut Aydın, proje ile ilgili yaptığı açıklamada “Hayata geçirdiğimiz Sevdamız Yenişehir’e Hoş Geldin Bebek projesi kapsamında merkez ve kırsal mahallelerimizde yeni doğan bebekleri ve aileleri ziyaret ederek hediyelerimizi takdim ediyoruz. Çocuklarımız bizlerin ve bu güzel vatanımızın geleceği” ifadelerini kullandı
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.