SON DAKİKA
Hava Durumu

"İş dünyası acil önlem bekliyor"

Yenişehir Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Başkanı Orhan Torun, vergi muafiyeti ve asgari ücretteki artışı doğru bir adım olarak kabul ettiklerini bildirdi.

Haber Giriş Tarihi: 20.12.2021 13:34
Haber Güncellenme Tarihi: 20.12.2021 13:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
"İş dünyası acil önlem bekliyor"

Yenişehir Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Başkanı Orhan Torun, vergi muafiyeti ve asgari ücretteki artışı doğru bir adım olarak kabul ettiklerini bildirdi. Torun'un açıklaması şöyle:
 “4.253 TL net asgari ücret hayırlı olsun. Taleplerimiz arasında yer alan asgari ücretin üzerindeki yüklerin kaldırılmasını memnuniyetle karşılıyoruz. Tüm çalışanların ücretlerinden asgari ücrete tekabül eden kısmının Gelir ve Damga Vergisi’nden muaf tutulması olumlu olmuştur. Ülkemizin üretim gücünün korunması için ilave tedbirlerin alınmasını bekliyoruz.

Piyasalarda yaşanan çalkantı ve döviz kurlarının geldiği seviye birçok firmamızı endişelendiriyor ve olumsuz etkiliyor. Piyasaların ivedilikle istikrara kavuşmasını sağlayacak acil önlemler alınmasını ve öngörülebilirliğin temin edilmesini bekliyoruz.

Kur oynaklığı ve enflasyon başta olmak üzere fiyat istikrarını sağlamak ve bu iklimi ne yapıp edip üretim iklimi haline getirmemiz lazım.”
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.