SON DAKİKA
Hava Durumu

'İLÇENİN GELİŞMESİ İÇİN GÜÇ BİRLİĞİ YAPILMALI'

S.S. Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi'nin (YESAN) genel kurulu yapıldı. Konuşmalarda birlik ve beraberliğin önemi vurgulandı.

Haber Giriş Tarihi: 29.06.2022 12:23
Haber Güncellenme Tarihi: 29.06.2022 12:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
'İLÇENİN GELİŞMESİ İÇİN GÜÇ BİRLİĞİ YAPILMALI'

"ENERJİMİZİ BİRLEŞTİRMELİYİZ"
Sinanpaşa Külliyesi Toplantı Salonu'ndaki genel kurulda konuşan Kaymakam Rahmi Köse, Yenişehir'in çok özel ve önemli bir ilçe olduğunu vurgulayarak ilçenin gelişip kalkınması için herkesin güç ve enerjisini birleştirmesi gerektiğini söyledi.
 
"MESELELERİ BİRLİKTE ÇÖZECEĞİZ"
Belediye Başkanı Davut Aydın da modern işyerlerinin inşa edileceği projeyle ilgili yaptıkları girişmeleri anlattı. Aydın, "Meseleleri hep birlikte çözeceğiz. Biz de ilçemize yapılan hizmetlere katkı koyabilirsek ne mutlu bizlere" diye konuştu.
 
"GİRİŞİMLERİMİZİ SÜRDÜRÜYORUZ"
Yenişehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Orhan Torun da modern sanayi sitesinde bugüne kadar yaptıkları çalışmaları ve gelinen aşamayı anlattı. Torun, önümüzdeki ekim ya da kasım aylarında prefabrik yapıların yapımının bitirilmesinin amaçlandığını kaydetti.
 

 
S.S. Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi'nin (YESAN) genel kurulunda konuşan Kaymakam Rahmi Köse, "İlçenin özel ve önemli bir yerleşim birimi olduğunu vurguladı. Köse, "İlçemizin gelişip kalkınması için herkes güç ve enerjisini birleştirmelidir. Birlik ve beraberliğin olmasıyla başaramayacağımız bir şey yoktur. Yapılacak her türlü çalışmanın ilçenin kalkınmasına katkı koyacağını unutmamalıyız. Şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.
Belediye Başkanı Davut Aydın ise "Projeye ne kadar katkı koyabilirsek o kadar mutlu oluruz" dedi. Başkan Aydın, "Hep söylüyorum, ilçemiz için çalışıyoruz. Hep birlikte meselelerin çözülemeyenlerini çözeceğiz. Bu aşamada biz de katkı koyabilirsek ne mutlu bizlere" diye konuştu.
Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Orhan Torun da şunları kaydetti: "Öncelikle yaptığımız girişim ve çalışmalarda bizlere destek olan AK Parti İlçe Başkanı Fikret Hatipoğlu ve Belediye Başkanı Davut Aydın'a teşekkür ederiz. Prefabrik binalar 23 bin 500 metrekarelik bir alanı kapsıyor. Kooperatif muafiyet belgesi çıkarttık. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na başvurarak kooperatif adına müteahhitlik belgesini de aldık. Yılbaşından bu yana 110 bin metreküplük zemin hafriyat çalışması yaptık. Çalışmayı 3 ayda tamamladık. Hafta sonları siz üyelerimizi bölgeye bekleriz. Gelip çalışmalarımızın ne aşamada olduğunu görebilirsiniz. Belediyeye ruhsat başvurusu yaptık. Sağ olsun belediye başkanımız ruhsat ön olurunu jet hızıyla hazırlattı. Ekim ya da kasımda prefabrik binaları bitirmeyi amaçlıyoruz.
BUSKİ'de ise atık su ve kanalizasyon gibi projeler hazırlandı. Hemşerimiz İsmail Gerim bu konuyla ilgilendi. Çarşamba günü Ankara'ya gidip Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nda girişimlerimizi sürdüreceğiz."


 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.