SON DAKİKA
Hava Durumu

'Herkesin fikrini önemsiyoruz'

10 Ocak Gazeteciler Günü'nde basın mensuplarıyla bir araya gelen Kaymakam Rahmi Köse, ilçenin gelişimine katkı koyacak her fikre açık olduklarını belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 12.01.2022 12:15
Haber Güncellenme Tarihi: 12.01.2022 12:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
'Herkesin fikrini önemsiyoruz'

"HER GÖRÜŞÜ ÖNEMSİYORUZ"
10 Ocak Gazeteciler Günü'nde Kaymakam Rahmi Köse, Belediye Başkanı Davut Aydın, Emniyet Müdürü İbrahim Özdemir ilçede görev yapan gazetecilerle yemekte bir araya geldi. Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlayan ilçeli yöneticiler, gazetecilere başarılı çalışma dileklerini ilettiler. Kaymakam Rahmi Köse, bir yerleşim birimindeki eksiklerin görülüp giderilmesi için her kesimin fikrini almayı hedeflediklerini belirterek, "Bize ulaştırılan fikirleri önemsiyor ve takip ediyoruz" diye konuştu.
 
"HASSASİYETİMİZİ KORUYORUZ"
Belediye Başkanı Davut Aydın da vatandaşların taleplerini dinlediklerini ve kendilerine ulaştırılan her soruna ivedilikle çözüm aradıklarını ifade etti. Sorunların tespiti ve çözümü aşamasında gerekli titizliği ekibiyle birlikte gösterdiklerini vurgulayan Başkan Aydın, "İlçemizde görev yapan gazetecilerimizin görüşleri de bizlere yön gösteriyor. Vatandaşımızın, ilçemizin faydasına olacak girişim, öneri ve uyarıları dikkate alırız. Bu konuda her zamanki hassasiyetimizi göstermeyi sürdüreceğiz" dedi.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.