SON DAKİKA
Hava Durumu

'Geleceğin şampiyonları ilçemizden çıkacak'

 Yenişehir Belediyesi’nin düzenlediği yaz spor okullarında sertifika heyecanı yaşanmaya devam ediyor. “Bizim için çocukların sevinci, ailelerinin duası” esastır diyen Başkan Davut Aydın’ın 3 yıldır ücretsiz olarak düzenlediği yaz spor okulunda, yüzmenin ardından futbol için de Matay Spor Kompleksi ve Gençlik Merkezi’nde sertifika töreni düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 02.08.2022 11:24
Haber Güncellenme Tarihi: 02.08.2022 11:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
'Geleceğin şampiyonları ilçemizden çıkacak'

Yenişehir Belediyesi’nin düzenlediği ücretsiz yaz spor okullarında yüzmenin ardından futbolda da sezon mezunları verildi. Yüzmede 600, futbolda 400 olmak üzere toplam bin çocuğun sevincine ortak olan Belediye Başkanı Davut Aydın, "Eminim ki önümüzdeki yıllarda birçok branşta şampiyonlar Yenişehir’den çıkacak” dedi.
20 Haziran-28 Temmuz 2022 tarihleri arasında düzenlenen Yenişehir Belediyesi Yaz Spor Okulu Futbol Kursu’ndan 6-14 yaş arası 400’e yakın öğrenci istifade etti.
 
 
Yenişehir Belediyesi’nin düzenlediği ücretsiz yaz spor okullarında yüzmenin ardından futbolda da sezon mezunları verildi. Yüzmede 600, futbolda 400 olmak üzere toplam bin çocuğun sevincine ortak olan Belediye Başkanı Davut Aydın, “Geleceğin şampiyonları ilçemizden çıkacak” dedi.
Yenişehir Belediyesi’nin düzenlediği yaz spor okullarında sertifika heyecanı yaşanmaya devam ediyor. “Bizim için çocukların sevinci, ailelerinin duası” esastır diyen Başkan Davut Aydın’ın 3 yıldır ücretsiz olarak düzenlediği yaz spor okulunda, yüzmenin ardından futbol için de Matay Spor Kompleksi ve Gençlik Merkezi’nde sertifika töreni düzenlendi.
Ailelerin ve Yenişehir Belediyespor Başkanı Serhat Savcı’nın da katıldığı törende bir konuşma yapan Başkan Davut Aydın, “Çerçevesini Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin çizdiği ‘Üretken Belediyecilik’ anlayışımızın bir gereği olarak ilk önce yüzme kurslarında 600’e yakın evladımıza yüzmeyi öğrettik. Üç tarafı denizlerle çevrili ülkemizde artık gazetelerden boğulma haberi okumak istemiyoruz. İkinci amacımız ise çocuklarımızın ruhsal ve bedensel gelişimine katkı sağlayan yüzmede yetenekli olan çocuklarımızı belirleyip bu spor dalına yönlendirilmekti. Şimdi ise futbolda sertifika heyecanı yaşıyoruz. Bugün 400’e yakın çocuğumuz futbol temel eğitimini tamamlamış oldu. Bu dala fizik ve teknik olarak yatkın olan yavrularımızı Yenişehir Belediyespor altyapısına yönlendireceğiz. Eminim ki önümüzdeki yıllarda birçok branşta şampiyonlar Yenişehir’den çıkacak” dedi.

BİR ŞARTLA!   
“Üretken Belediyecilik anlayışının bir yansıması olarak bu tür faaliyetlerle hem ilçe gençliğinin ruh ve beden sağlığının korunmasına katkı sağlıyoruz hem de profesyonelliğe adım atacak yetenekli sporcuları keşfediyoruz” diyen Başkan Davut Aydın, “Hepsinden önemlisi ilçemizin dört bir yanından bu kursta buluşan evlatlarımızın kaynaşmasına, birbirleriyle arkadaşlık kurmalarına vesile oluyoruz. Alışılageldiği üzere son 3 yıldır bu kursları da ücretsiz olarak düzenliyoruz. Çünkü bizim için çocukların sevinci, ailelerinin duası çok kıymetli. Bu nedenle alanında yetkin öğretmenlerimizin maaşlarını belediye olarak ödüyor, kurslara katılan bütün evlatlarımıza da forma, şort, tozluk ve spor çantasından oluşan set hediye ediyoruz. Ama bir şartla… Biz nasıl onları sevindirmek, keyifli bir tatil geçirmelerini sağlamak adına elimizden geleni yapıyor, imkanlarımızı seferber ediyorsak, onlar da bu çabamıza yeni eğitim yılında derslerine çok çalışarak, çok kitap okuyarak karşılık verecekler” diye konuştu.
Bu arada, 20 Haziran-28 Temmuz 2022 tarihleri arasında düzenlenen Yenişehir Belediyesi Yaz Spor Okulu Futbol Kursu’ndan 6-14 yaş arası 400’e yakın öğrenci istifade etti.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.