SON DAKİKA
Hava Durumu

"Erken değil hemen seçim"

İYİ Parti "1 Gecede 1 İlçe, 17 Gecede 17 İlçe 712 Köy Programı" kapsamında Yenişehir'de miting düzenledi. Mitingde yapılan konuşmalarda iktidarın politikaları eleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 29.11.2021 15:46
Haber Güncellenme Tarihi: 29.11.2021 15:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
"Erken değil hemen seçim"

Yenişehir Çınarlı Camii Meydanı'nda Yenişehirlilere seslenen İYİ Partili yöneticiler, iktidarın politikalarını eleştirdiler. Millet Bizi Çağırıyor adlı mitingin yapıldığı Çınarlı Camii'ndeki coşkulu hava dikkat çekti.

     İYİ Parti TBMM Grup Başkanı İsmail Tatlıoğlu konuşmasında iktidarın politikalarını eleştirdi. Tatlıoğlu, "2 yıldır bu memleketin caddelerini dolaşıyoruz. Yarın 12 milyon insan işsizliğe uyanacak. Çiftçi bankadan borç almadan masrafların altından kalkamayacak" dedi. Tatlıoğlu sözlerini şöyle sürdürdü: "Türkiye'nin 28. Başbakanı Meral Akşener olacak. Milleti bu sistemden kurtaracağız" dedi.

     İstanbul Milletvekili Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu ise şunları kaydetti: "Siyaset bu kürsüleri hep kurar. Memleket hayali sunar. Ama biraz yorgunuz. İşlerini doğru programlayamayan bir siyasetin bize yaşattığı çetin zamanlardayız. Bugün Yenişehir'de yarın başka bir yerindeyiz. Bizimle beraber olamayanların da mesuliyeti taşıma gayreti içindeyiz. Biz, siyasi iddianın değil, bir memleketi yeniden toparlayabilmenin gayretiyle haykırıyoruz. Oy verenlerin değil, oy vermeyenlerin de hakkını koruma mesuliyetiyle yürüyoruz. Torpilin olmadığı, partili partisiz ayrımı yapmadan huzur ve bollukla yaşayabileceğimiz bir ülke gerçekleştirme gayretimiz var."

     Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Erozan ise tarımın en önemli konuların başında geldiğini vurguladı. Erozan şunları kaydetti: "Değerli hemşerilerim dava arkadaşlarım. Öyle bir noktaya geldik ki ben iktidarın içinde bulunduğu durumu tükenmişlik sendromu olarak görüyorum. İktidarın Bursa'nın, Türkiye'nin, Yenişehir'in sorunlarına çözüm üretme yeteneği yoktur. Bizim iktidarımızda böyle bir imkan vardır. Bizim önceliklerimiz tarımdır. Maalesef Yenişehir bu alanda en muzdarip ilçelerden birisi. Gübre, tohum, ilaç, işçilik fiyatlarının altından çiftçimizin kalkması mümkün değil. Sorunlar daha da derinleşiyor. Sandığa en fazla 18 ay kaldı. Hep birlikte başka bir Türkiye'nin mimarı olarak hep beraber çalışacağız."

     İl Başkanı Selçuk Türkoğlu şunları söyledi: "Bir söz verdik ve bunu da sloganlaştırdık. 14 ay önce dedik ki Bursa'da mağdurun, mazlumun, sesi çıkmayanın sesi ve sözcüsü olacağız. Millet, kamu ve Bursa adına hesap soracağız dedik. Bugünkü programla biz, Karacabey, Mudanya, Gemlik, Orhangazi, Osmangazi'nin ardından 6'ncısını Yenişehir'de gerçekleştiriyoruz. Meselenin özü şu: Biz milletle birlikte hareket edeceğiz. Onların ayağına gideceğiz, sesi olmaya gayret edeceğiz. Döviz terörünü de iktidarı da sandıkta yeneceğiz. Çözümün sokak değil sandıkta olduğunu bir kez daha hatırlatıyoruz. Erken değil hemen seçim diyoruz."

     İYİ Parti Yenişehir İlçe Başkanı Ercan Özel de güçlünün değil hakkın ve haklının yanında saf tuttuklarını dile getirdi. Özel şunları kaydetti: "Bugün sıkılmadık el, girilmedik gönül bırakmayacağız. Esnaf dükkânında her köyde iyiliğe susamış insanlarla bir araya geleceğiz. Yenişehir'de kimse ümitsizliğe kapılmasın. Sorunlar bitmez, bu ilçeden bir şey olmaz demesin. Kimse çaresiz olduğunu düşünmesin. Çünkü biz varız, iyiler var. Sizin yüzünüz gülsün diye çare arayan bizler varız."

     Konuşmaların ardından partiye yeni katılan üyelere parti yetkilileri tarafından rozetleri takıldı. İYİ Parti'ye üye olan Vedat Aşık yaptığı konuşmada, yerel siyaseti İYİ Parti'de sürdürmeyi planladığını açıkladı. 

     Yenişehir ziyaretinde miting sonrası esnaf ve mahalle gezileri yapıldı. Kapı kapı gezilip esnafın sıkıntıları dinlenirken, 1 gecede aynı anda 51 kırsal mahalle, 51 farklı teşkilat yetkilisiyle ziyaret edildi. İYİ Parti'nin Yenişehir programına, İYİ Parti TBMM Grup Başkanı İsmail Tatlıoğlu, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Erozan, İYİ Parti Bursa İl Başkanı Selçuk Türkoğlu, genel merkez yöneticileri ve teşkilat mensupları katıldı.
















 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.